01 april 2016

Event / National Glamour Day

(bron: Glamour)
Jullie hebben mij er al heel vaak over gehoord, maar morgen is het dan eindelijk zover: de National Glamour Day. En dat betekent: shoppen met een flinke korting. De National Glamour Day wordt georganiseerd door het fashion magazine Glamour. Je krijgt met het april nummer (editie 4) op zaterdag 2 april 2016 20% of een leuk cadeautje bij meer dan 3000 winkels in Nederland en België. Ik ga met mijn moeder en zus lekker winkelen. Ik heb vorige week al een wishlist gemaakt (klik hier), maar in de tussentijd heb ik al veel meer gespot. Lees snel verder.


Het enige wat je hoeft te toen is de Glamour aan te schaffen en op vertoon van het magazine krijg je dus die korting. Shop je liever online? Dan vind je in het tijdschrift de kortingscodes. Abonnees hebben extra mazzel. Zij ontvangen nog een extra korting of een goodie bij hun aankoop.

Sinds dit jaar doet Topshop ook mee met dit evenement. Tot nu toe kan dit alleen in de fysieke winkel en niet online. Misschien bij de volgende editie wel ;) Een aantal van mijn andere favoriete winkels waar je korting krijgt zijn H&M, Levi's, Vila, Rituals, Sacha, Mango, Costes, Hunkemöller, Douglas, Men At Work en Loavies. Maar, er zijn nog heel veel andere winkels waar je die korting kunt krijgen.



Hierboven een aantal van mijn favorieten. Vooral de bikini top van H&M vind ik heel gaaf. Je kunt je aankoopjes of andere foto's delen via de hashtag #nationalglamourday. Je kunt mij ook taggen in je foto's, want ik ben heel benieuwd wat jullie allemaal gaan shoppen. Je zal mijn aankoopjes in ieder geval snel zien, so stay tuned!

Gaan jullie morgen shoppen?

4 opmerkingen:

  1. Wat leuk. Ik ga ook shoppen. Heb ook al een aantal dingen op het oog. Alvast veel plezier en ik ben benieuwd naar je aankoopjes. X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die schoenen van Sacha <3 ik ga morgen ook naar de Glamour Shopping Day ja :) In Amsterdam!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, zo leuk dat het er weer is! Ik ben nu toevallig ook bezig mijn wishlist te maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik kan morgen helaas niet weg, te veel schoolwerk wat ik af moet maken...

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.