30 maart 2016

Win / Cut-out body


Hoe lekker was het weer afgelopen paasweekend? De wind voelde je behoorlijk, maar met het zonnetje erbij had ik toch een lente gevoel. Zaterdag droeg ik mijn nieuwe top van Ruelle D'luxe en een zonnebril van Polette. Als de lente dan officieel begonnen is, horen daar ook nieuwe outfits bij. Zo'n cut-out top is helemaal in dit seizoen. Je ziet het steeds vaker. Gaten bij de schouders, taille en ellebogen. Het leuke is, ik mag zo'n cut-out top weggeven! Lees snel verder wat je daarvoor moet doen!



Top, RUELLE DLUXE | Jeans, MANGO | Schoenen, SACHA | Tas, PAULS BOUTIQUE | Zonnebril POLETTE 


Eerst even wat informatie over de top. Streepjes zijn natuurlijk altijd goed. En met de blote schouders maak je echt een statement. De top die ik mag weggeven heeft maat S/M, maar valt wel iets kleiner. Ik draag op de foto de top in maat L/XL. Het leuke aan deze top is dat het eigenlijk een body is. Je maakt hem dus aan de onderkant vast, zodat je geen blote rug krijgt, ideaal! Voor verdere details over de top vind je hier

Ben je nu heel enthousiast geworden? Dit moet je doen om kans te maken:
 Volg @loisblog en @ruelledluxe.fashion op Instagram.
 Deel de foto van deze give-away die op mijn Instagram account staat (deze komt op woensdag middag online).
 Tag ook minstens één vriendin die deze give-away ook leuk zal vinden.
 Als laatste tag je @loisblog en @ruelledluxe.fashion in je gedeelde foto.

De winnaar wordt op woensdag 6 april bekend gemaakt op Instagram. Kan je niet niet wachten en wil je meteen shoppen op de webshop van Ruelle D'luxe? Met de kortingscode 'LOIS' krijg je 10% korting op je aankoop. 

Wat vind jij van deze top? En ga je meedoen met deze give/away?

3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.