28 maart 2016

Outfit / Polka dots


Streepjes heb ik al genoeg, tijd voor een ander printje: stipjes. Deze mocht ik bij Loavies bestellen. Misschien heb je hem al in dit artikel gezien, maar vandaag laat ik het in een outfit zien. Dit weekend scheen de zon, maar waaide het wel erg hard. Best lastig met lang haar, haha. Maar, gelukkig heb ik een hoed, die het nog een beetje fatsoeneerde. Ook kon een zonnebril niet ontbreken met dit lekkere weer. Heerlijk. Kijk je mee?Blouse, LOAVIES | Broek, MANGO | Schoenen, SACHA | Hoed, H&M | Zonnebril, POLETTE | Horloge, MY JEWELLERYIk heb met mijn zusje het hele dorp af gefietst, maar nergens vond ik een geschikte locatie. Dan maar weer standaard voor het huis, haha. Lekker zwart/wit, past goed bij mijn outfit. Ik ben echt super blij met deze grijze broek van de Mango. Ik draag hem zo vaak, echt een super aankoop. De blouse vind ik er heel leuk bij staan. Je kan de blouse hier vinden. Deze schoenen van Sacha heb ik al een tijdje niet meer aangehad, maar voor de lente zet ik ze weer vooraan in mijn kast. 

Verder wil ik jullie nog een hele fijn Tweede Paasdag wensen. Ik werk vandaag de hele dag, maar gister heb ik heerlijk gebruncht met mijn familie. 

Wat vind jij van deze blouse?

14 opmerkingen:

 1. Hele mooie outfit, je blouse is erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WAUW: jouw laarsjes! Die zijn gaaf zeg <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk blousje zeg! Ik vind je laarsjes trouwens ook heel pretty<3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave outfit! Staat je heel mooi (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat je zo leuk! Vind die schoenen ook al zo mooi :D leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat en super leuke look! Staat je goed zeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah ik heb deze laarsjes ook, so pretty! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoi
  wat een gave outfit.
  het staat je super goed.
  wat leuk ik heb dezelfde broek, en ik vind de broek super fijn zitten.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.