vrijdag, maart 25, 2016

Favorites / Current wishlist


Nog een weekje wachten. Dan is het National Glamour Day waarbij je bij heel veel winkels 20% korting op alles krijgt! Ik ga dan samen met mijn moeder en zus shoppen en ik heb er nu al heel veel zin in. Natuurlijk ben ik al online wat leuke dingetjes aan het spotten. Zo kwam ik terecht op dit super coole tasje van Zara. De patches zijn zo cool daarop. Verder heb ik nog een aantal andere items op mijn wishlist gezet. Kijk je mee?


Zo'n rok wilde ik eigenlijk met kerst al, maar het kwam er steeds niet van. Nu zie ik hem steeds meer. Niet alleen in het zwart, maar in allerlei verschillende kleur. Misschien dat ik voor de lente toch maar een andere kleur dan zwart moet nemen...haha. En die laarsjes, vind je ze niet prachtig?! En ze zijn helemaal niet zo duur! Ook het T-shirt met gouden palmboompjes erop is erg leuk. I want it all! 

Wat staat er op jouw wishlist?

13 opmerkingen:

 1. Hoe tof is dat hoesje! Leuke lijst! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat spijkerjasje vind ik helemaal te gek! Tof ook in combinatie met al die andere items!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die rok en dat tasje zijn vooral echt gaaf, de rest is ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave items! Ik vind dat spijkerjasje erg cool, zoiets zoek ik ook nog (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje, misschien heb je hier wat aan :D

   Verwijderen
 5. Mooie dingen! Ik ben echt fan van die tulle rokken!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!