23 maart 2016

Outfit / Sexy stay-ups


Vorige week maandag was ik bij Mart Visser voor een modeshow voor zijn nieuwe collectie. Het verslag daarvan staat al op mijn blog en kan je hier vinden. Er zaten een hoop items bij die ik prachtig vind. We kregen super leuk nieuws: je favoriete item kregen we cadeau van Mart! Ik wist meteen welke dat zou worden: de leren jurk. Een paar dagen later ontving ik een prachtige doos met daarin mijn nieuwe aanwinst. Kijk je mee?Jurk, MART VISSER | Schoenen, DUNGELMANN | Panty, HUNKEMÖLLER | Horloge, IKKI


Tadaa! De jurk bestaat eigenlijk uit twee materialen, wat ik het mooiste vind aan de jurk. Het leer in het midden geeft ook een hele mooie pasvorm. Meer informatie over de jurk? Klik hier. Verder draag ik deze stay-ups van Hunkemöller. Dit was wel even wennen hoor, stay-ups in plaats van een normale panty. Maar, het effect van de print vind ik heel tof. Ik vind ook dat het heel goed bij het jurkje past. 

Wat vind jij van deze look?

27 opmerkingen:

 1. Oh wauw, het staat je echt ontzettend gaaf dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh staat je mooi! Geweldige panty :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahw, het leren jurkje staat je prachtig! Ik heb mijn jurkje inmiddels ook ontvangen en ben er ook dolgelukkig mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat gaaf zeg! Die jurk staat je geweldig en dan nog die panty's... love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi
  wauw wat een gave outfit.
  het staat je super goed.
  zit een panty wel fijn, zelf heb ik nog nooit een panty aangehad.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Bij deze outfit draag ik stay-ups. Dit zijn een soort lange panty sokken. Ze zitten lekker, maar wel anders dan een gewone panty.

   Verwijderen
  2. dank je wel voor je reactie.
   misschien ga ik wel dezelfde panty halen.
   mvg debby

   Verwijderen
 6. Mooi jurkje! Tof dat je die cadeau kreeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooi, snap waarom je voor die jurk gekozen hebt! Prachtig die stay-ups erbij ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah wauw, het jurkje staat je erg mooi! Heb mijn jasje ook binnen, zo leuk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een prachtig jurkje! Staat je heel erg goed ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een ontzettend pretty jurkje zeg, love it! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er prachtig uit met die mooie panty!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel mooi! Prachtig gecombineerd ook met de panty <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooi jurkje, maar ook en vooral: wat een mooie panty/kousen. Kan het zijn dat ik je hiermee een paar weken terug op zaterdag in Nijmegen heb gezien?
  Zie dat deze outfit al even oud is, maar zat toevallig op je site te bladeren!:)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.