18 maart 2016

New in / Sneakers


Een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben. Zo heb ik afgelopen week weer een nieuw paar sneakers mogen ontvangen van Nelson. Ik vind de zool echt super tof. Leuk om deze sneakers te combineren onder een jurkje! Door de kleur en die groffe zool zijn het echte winterschoenen, maar je kunt ze ook prima dragen in aankomend seizoen. Lees verder voor meer informatie en foto's.De sneaker heeft een binnenvoering van textiel en een voetbed van imitatieleer. Deze is ook weer uitneembaar, zodat je -net als ik- er speciale zolen in kan leggen. De sneakers lopen heel fijn en hebben een stevig voetbed. 59,99 EUR. 


Ik ben echt een liefhebber van sneakers en draag ze daarom erg vaak. Ik heb heel veel verschillende: hoge en lage, nette en stoerdere, etc. Ben jij niet zo fan van sneakers? Lees dan even dit artikel op de blog van Nelson. Hierin staan vijf redenen om sneakers te dragen. En nee, dit is niet alleen maar om er fashionable uit te zien, haha!

Wat vind jij van sneakers? En waarom draag jij ze?

9 opmerkingen:

  1. Wat zijn ze leuk! Ik wil ook graag meer sneakers, ik draag eigenlijk alleen mijn all stars en verder enkellaarsjes enzo, voor de lente/zomer lijkt het me wel leuk om nog een paar aan te schaffen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ze erg leuk! En combineren is met veel outfits mogelijk! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze zijn erg mooi en de prijs valt me reuze mee!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.