16 maart 2016

Event / Mart Visser


Afgelopen maandag was ik uitgenodigd om de nieuwe collecte van Mart Visser te bewonderen. Ik had met Kim en Nikki afgesproken om er samen naartoe te gaan. Eenmaal aangekomen, werden we ontvangen door Mart Visser zelf. We kregen een welkoms drankje en mochten we plaatsnemen in de zaal. Let the show begin!


Mart vertelde allereerst iets over zijn nieuwe collectie. Deze ready to wear collectie staat voor op en top vrouwelijkheid. Een perfecte mix van schoonheid en zelfvertrouwen, stijl en succes. Mart: 'Het is altijd met doelstelling geweest om met het ontwerpen van een confectielijn de jonge oma, de moeder en kleindochter te kunnen kleden.' Mart richt zich dus op alle vrouwen. Alhoewel, meisjes van 16 vinden de jurkjes misschien toch iets te lang, denkt hij, haha. Alle items zijn verkrijgbaar in de maten 34 tot en met 48. De collectie is sinds dinsdag 15 maart verkrijgbaar.
Het handschrift voor het label van Mart Visser is grafisch, heldere kleuren en bijzondere details en dat heeft hij in deze hele collectie doorgevoerd. Er waren vier modellen die zeven rondes liepen. Ik heb van bijna alle looks een foto gemaakt, maar de hier bovenstaande zijn toch mijn favoriet. Het zwarte jurkje op de tweede foto mocht ik ook nog eens bestellen en krijg ik binnenkort opgestuurd. Daar ben ik zo blij mee. Hij is echt prachtig.


De modellen waren alle vier heel mooi. Ze komen allemaal uit een andere leeftijdscategorie en dat vind ik ook heel goed bij het merk passen: voor iedere vrouw. 


Natuurlijk zijn wij ook nog even met Mart op de foto geweest. Hij was super aardig en heel erg sociaal. Hij beantwoorde elke vraag en je kon zien dat hij heel trots was op wat hij had neergezet. Ben je nieuwsgierig naar de gehele collectie? Kijk dan op martvisser.nl

Ben jij bekend met Mart Visser? Wat vind jij van zijn nieuwe collectie?

8 opmerkingen:

 1. Ah mooie foto's heb je gemaakt, leuk ook die foto met Mart! See you soon :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ik vind de collectie van wat ik gezien heb op foto's heerlijk elegant, subtiel & vrouwelijk. I love it :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi event en trouwens ook heel mooie locatie! Gave items :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lijkt me dit gaaf om mee te maken! Mooie foto's heb je gemaakt :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een hele mooie collectie! Ik was tot nu nog onbekend met het merk. Wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf zeg! Hele mooie foto's heb je ook gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.