16 januari 2015

Nieuwe workout-collectie Primark


Vind jij de sportcollectie van de Primark ook zo te gek? Dan wil je dit vast niet missen. Primark komt namelijk weer met een nieuwe sportcollectie. Deze collectie ziet er niet alleen stylish uit, maar haalt ook het beste in je naar boven als het gaat om goede prestaties op fitnessgebied! Of je nu yoga doet, harloopt, fietst of een cardiorondje maakt, de nieuwe collectie van Primark sluit aan bij jouw sport. Primark: ''De ademende, soepele materialen volgen de bewegingen van je lichaam als een tweede huid.'' Spannend, haha! Voor zowel mannen als vrouwen zijn er compression tops, die je droog en warm houden bij een outdoortraining. Ook zijn er jacks met reflecterende biezen die zorgen voor veiligheid bij sporten in het donker. Maar er is meer, lees snel verder!
De kleuren zijn lekker zacht. Voor ons als meiden bestaat de basislijn uit leigrijs, mintgroen en zachte koraaltinten. Wauw, die matchen perfect bij elkaar. Voor de jongens blijft zwart de basiskleur met kobaltblauwe, neongele en witte accenten. Ook zitten er op de t-shirts opzwepende slogans om je gemotiveerd te houden tijdens je workout.

Primark komt nu ook met een geweldige collectie voor de thuistrainers. Gewichten voor gewichtheffen en spieropbouw en een opblaasbare fitnessbal voor stabiliteit en kracht. Verder hebben ze ook nog push-up-steunen, dijversterkers, een springtouw, hoelahoeps en handknijpers. Alles wat je nodig hebt voor een complete body-workout in je eigen omgeving. 


Natuurlijk ben je benieuwt naar de prijzen. Die zijn net zo geweldig als de collectie. De tops van de basislijn beginnen bij €4. De vesten kosten €6 en de leggings zijn er voor €9. Ook is er nog een extra laagje bovenkleding voor €14. 

Ik ben helemaal enthousiast geraakt door dit bericht, want zoals jullie weten ben ik sinds een week begonnen aan de 30 day ab challange en daar is zo'n leuke outfit heel motiverend bij. Ook ga ik even kijken naar de sport accessoires zoals het springtouw en de hoelahoep. Hieronder nog enkelen items uit de collectie. 





Lijkt jou deze collectie wat?

17 opmerkingen:

  1. Het ziet er leuk uit ben heel benieuwd naar de kwaliteit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. erg mooi en leuke sportcollectie!
    Liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie collectie! Er zitten zeker een aantal leuke items tussen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, dat ziet er leuker uit dan ik had verwacht!!

    xxx Linsey from POSE-BLOG.com

    You can also check my BLOGLOVIN & FACEBOOK if you like! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een fijne collectie! En al helemaal voor die prijsje! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. This workout collection looks great! I should really start to workout too :D

    xx glamdevils.com / miradevils.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat ziet er een hele fijne collectie uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke sportkleding zeg! Zelf heb ik vooral sportkleding van H&M.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw deze collectie ziet er zeker goed uit! x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. I've seen some of these pieces in my own Primark and they look so nice. I can't wait to workout in some of the pieces I picked up.

    Beka. xo
    littleworldofbeka.blogspot.co.uk

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.