14 januari 2015

Welke stijl heb jij?


Toen ik voor Follow Fashion mijn stijl moest beschrijven, ging ik toch twee keer nadenken. Want welke stijl heb ik nu eigenlijk? Ik wist het echt niet, dus ik ging even wat research doen. Welke kleren heb ik in mijn kast en hoe combineer ik die? Ik kwam uit bij een combinatie van casual/sporty/classy. Ik merk dat niet alleen ik, maar ook een hoop andere meiden het lastig vinden om hun kledingstijl te beschrijven. Vaak is het antwoord een combinatie (zoals ik), dat je het niet weet of dat je aandoet waar je zin in hebt. Vandaag laat ik een aantal stijlen zien en daarmee hoop ik dat je je eigen stijl daarin herkent. Benieuwd? Kijk dan snel verder. Nu ben ik benieuwd. Welke stijl heb jij?


27 opmerkingen:

 1. Oei, ik heb mij ook al zo vaak afgevraagd wat mijn style nou eigenlijk is. Ik denk een mix tussen casual, romantic en edgy. Klinkt dat gek? Haha! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het altijd heel lastig om mijn eigen stijl te beschrijven! Vroeger had ik een vrouwelijke stijl, ik droeg altijd rokjes en jurkjes. Inmiddels denk ik dat ik mijn stijl het beste kan omschrijven als casual met een twist. Ik probeer altijd iets bijzonders / aparts toe te voegen aan mijn outfit, meestal in de vorm van grote kettingen of andere sieraden :)

  XX Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha leuk om op deze manier na te denken over je eigen stijl. Ik heb denk ik een combinatie van Casual en Sporty x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd lastig om je stijl te omschrijven. Mijn stijl is soms edgy, soms casual maar ook vaak andere stijlen. echt heel verschillend eigenlijk haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha leuk! Ik vind het lastig om te omschrjiven welke stijl ik heb. Vaak is het classy/casual.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Romantic/casual maar soms ook wel classy, haha inderdaad super lastig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben een kameleon. Ik ga van baggy ripped boyfriend met witte Nike's eronder tot classy chic rokje met high heels. Ligt aan mijn gevoel en waar ik die dag zin in heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Loving all these styles. I'm casual most of the time :D

  xx glamdevils.com / miradevils.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het ook zo lastig haha, ik denk vooral girly met casual items.. Heel moeilijk! :')
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ha, leuk met de voorbeelden erbij! Zelf draag ik het meest casual en romantic. Soms probeer ik iets anders, zoals edgy of sporty, maar dan vind ik dat gewoon niet zo goed bij me passen en merk ik dat het weinig voor me doet! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk artikel, ik ben romantic, classy volgens deze foto's :)

  Love Imke
  https://colourfulmornings.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie inspiratie van verschillende stijlen! In de zomer ga ik altijd voor de romantische stijl; bloementjes, kant, rokjes en alles dat zwierig is. In de winter ga ik automatisch vaak voor wat meer basis items zoals een net blousje, blazer etc. In de winter ga ik dus meer voor de classy stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk artikel! Ik heb voornamelijk een casual stijl, met af en toe een andere twist ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het klinkt misschien een beetje gek maar ik ben van alles wat, hihi!

  xxx Linsey from POSE-BLOG.com

  You can also check my BLOGLOVIN & FACEBOOK if you like! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gorgeous round-up of looks in four distinctive categories! Especially love the classy and casual looks!

  Prudence
  www.prudencepetitestyle.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik denk toch wel een mengeling tussen romantic en casual :) Maar ik vind de edgy looks wel heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben eerder casual denk ik. Skinny jeans, een leuk topje, leren jasje of een blazertje, dat soort dingen draag ik graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. amazing selection!!!my favorite?, the casual look of course

  have a nice day
  www.lessismoreblog.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik denk dat mijn stijl het meest in de buurt komt bij romantic!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik denken dat mijn stijl het beste te omschrijven valt als casus. Jeans, shirt, vest en fijne lage schoenen kan je me in uittekenen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik denk dat ik voornamelijk sporty ben, maar ik zou het ook niet echt kunnen zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. wauw inderdaad echt moeilijk! ik denk een mix van casual en edgy ofzo :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.