12 januari 2015

Gezellig kletsen Het leek me een leuk idee om een keer 'gezellig te gaan kletsen'. Dit doe ik eigenlijk nooit en toch is dat best zonde, vind ik. Mijn blog heet niet voor niets Loïs' Blog, dus een beetje over mezelf praten is geen schande. Allereerst wil ik jullie meedelen dat er wat veranderingen aankomen op mijn blog. Ik word geholpen met een nieuwe lay-out en ik wil de inhoud van mijn blog veranderen. Zoals jullie misschien weten, heette mijn blog voorheen Loves Beautyfashion. Ik kwam erachter dat ik minder artikelen ging schijven over beauty en meer over fashion. Toen ik mijn eigen domein kocht in augustus heb ik mijn naam meteen veranderd in Loïs' Blog. Mijn laatste artikel over beauty was alweer in november en ik denk dat dat ook zo blijft. Vanaf nu ga ik me vooral focussen op fashion en daarbij komen ook nog twee kleine onderwerpen interieur en fotografie. 


Verder heb ik aankomende week een rustige week. Nou, niet echt rustig, want ik moet veel leren voor mijn tentamens, maar ik ben wel vrij. Die 500 woordjes van Frans gaan er niet vanzelf in. Ik ben al op de helft! En ja, ook ik heb wat goede voornemens voor dit jaar. Een echte cliché: gezond leven. Vorige week maandag ben ik begonnen en toen nu toe ben ik heel trots op mezelf. Smoothies als ontbijt en worteltjes als snack klinkt niet echt vullend en in het begin had ik vaak erge honger. Nu valt dat wel mee en het is nog leuk ook. 

Zaterdag ben ik ook begonnen aan een 30 day ab challenge. Die eerste dagen zijn erg makkelijk, dus die doe ik drie keer achter elkaar. Ik heb wel hele erge spierpijn, maar dat is voor mij een goed teken. Nu maar hopen dat ik het vol houd. 

Is er nog iets dat jullie aan mij kwijt willen?

17 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je wat aan je blog wil veranderen! Ik had precies hetzelfde en heb vanaf afgelopen vrijdag ook heel wat veranderingen doorgevoerd, dat maakt het bloggen ook leuk vind ik x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je je layout gaat veranderen! Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat! En heel veel succes met leren <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je aan de slag gaat met je blog, ben benieuwd. Goed dat je aan de ab challenge bent begonnen. Ik zit midden in een 30 dagen squat challenge ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel veel succes met je tentamens alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Suc6 met school en je 30 days ab challenge, die ga ik misschien ook wel doen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed! En gezond eten kan ook heel leuk zijn inderdaad, als je de smaak te pakken hebt en de juiste dingen in huis haalt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies! Als je alleen maar gezonde dingen in je koelkast hebt liggen, gaat het een stuk makkelijker.

   Verwijderen
 7. Ah, tentamen! I know the feeling :(
  Moet morgen beginnen, maar jij in ieder geval succes! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om even gekletst te hebben, hihi! ;)

  xxx Linsey from POSE-BLOG.com

  You can also check my BLOGLOVIN & FACEBOOK if you like! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk! Ben heel benieuwd naar de nieuwe lay-out en rubrieken/artikelen:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Succes met je nieuwe gezonde levensstijl en je 30 day ab challenge :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om dit soort artikels te lezen, wat goed dat je 30 dagen ab challenge doet, ga ik misschien ook maar eens doen haha. Ik heb dat ook gedaan mijn blog naar veranderd op het moment dat ik een eigen domein kocht, goed dat je dat hebt gedaan, veel mensen doen het niet vanwege de mensen die dan moeilijk hun blog kunnen vinden maar het is jouw blog en ik vind het goed als jij je er prettiger bij voelt dat je dat doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk, maar zo'n persoonlijke post!

  Knap hoor, dat je die challenge doet.

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super fijn is dat he, dat je blog ook een plekje is waar je gewoon even van je af kan praten. Veel succes met leren! Ik ben de laatste tijd ook druk. Veel werken, maar een vakantie is in het vooruitzicht!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.