17 april 2024

NA-KD lente favorieten | + mega korting!

Een van de fijnste dingen is toch wel het opruimen van je kledingkast. En dan vooral de swtich van winterkleding naar zomerkleding. Alle donkere broeken en dikke truien kunnen weer worden opgeborgen en alle luchtige tops en korte rokjes mogen weer op de schappen worden gelegd. Echt zo'n fijn gevoel! Ik krijg dan ook altijd meteen rust in mijn hoofd (opgeruimde kast = opgeruimd hoofd ;)). Toch kom je wel eens items tegen waarvan je denkt "waarom heb ik dit nog?". Tijd om een goede selectie te maken met 'wat kan weg?' en 'wat heb ik nog nodig?'. Kleding die ik niet meer draag gaat op Vinted (mijn kledingkast vind je trouwens hier). Nieuwe musthaves shop ik graag bij NA-KD. Ik laat jullie graag mijn nieuwe lente favorieten zien. Daarnaast heeft NA-KD een mega sale van 40% korting op alles en met mijn code 'loisblog' gaat daar nog eens 10% korting vanaf! Nu is de tijd om te shoppen, ladies!

Al een lange tijd ben ik op zoek naar een oversized zwart gilet. Een blazer zonder mouwen zeg maar. Omdat ik op kantoor werk, vind ik het belangrijk dat ik er verzorgd uit zie en in de zomer vind ik dat nog wel eens lastig. Daarom dacht ik dat zo'n mouweloos gilet perfect is voor een chique office summer look. Deze heb ik gescoord bij NA-KD! 

Verder was ik op zoek naar een beige linnen pak. Zowel een linnen broek als linnen blouse scoorde ik bij NA-KD. Ze hebben deze sets trouwens in heel veel kleuren, dus check dat zeker even! Voor daaronder bestelde ik ook de zwarte cut out slippers. Ook veel geschikt voor kantoor trouwens. De denim linnen bandeau top had ik ook op het oog. Deze vind ik zo leuk voor de zomer en door het materiaal zit het ook nog eens luchtig. Ideaal!

Verder scoorde ik nog een witte tas (ja, deze moest echt, want ik had nog geen witte tas). En een witte jas kan ook niet ontbreken in de lente en zomer. Ik heb hem al binnen en hij zit echt geweldig. Staat ook weer heel chic. Als laatste ging ik voor een bordeau rode off shoulder top. Deze kleur zie ik tegenwoordig zoveel en het zeker geen winterkleur. Hij is wel donker, maar door hem straks te combineren met een witte jeans of denim rokje denk ik dat dat een perfecte zomer outfit is!

Shop deze week nog met 40% korting op alles bij NA-KD en vergeet mijn code 'loisblog' niet te gebruiken om nog eens 10% extra korting te krijgen! Happy shopping <3. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.