12 mei 2020

New in / Chunky sneakers van Sacha


Herken je dat? Ineens een opruim tik. Je wilt zoveel mogelijk wegdoen om weer een beetje orde te scheppen in je hoofd. Ik heb dat vaak met mijn kleding/schoenenkast. Kleding die ik vanwege welke reden dan ook niet meer draag, verkoop ik op United Wardrobe. Laatst had ik weer zon ingeving. Ik spitte mijn kast door en alles wat ik niet meer droeg ging de bak in. Inmiddels heb ik zo'n drie van deze bakken op zolder staan. Het meeste daarvan staat op UW. Vorige week plaatste ik daar acht paar schoenen, waarvan nu vier verkocht. Dit is opruimen voor mij, en zo maak ik er iemand anders ook nog eens blij mee. Bijkomend voordeel: er is weer plek voor nieuwe pareltjes. Deze super toffe sneakers ontving ik van Sacha Shoes. Kijk je mee?

Het grootste gedeelte van mijn schoenencollectie bestaat toch wel uit laarsjes. Maar sneakers vind ik ook super tof en lopen vaak het lekkerst. Mijn meeste sneakers zijn grof, hoog en lomp. Vind ik super leuk staan onder een straight jeans of een schattig rokje. Sinds een paar dagen is de nieuwe collectie van Sacha x Isha uit. Deze collectie bestaat uit schoenen en accessoires. Helemaal in mijn stijl.

De sneakers die ik heb uitgekozen zijn echte dad sneakers. De kleur beige maken ze makkelijk te combineren. Tegenwoordig draagt iedereen witte sokken in hun witte sneakers, dus die trok ik ook maar even aan. De combinatie van licht roze met deze sneakers vind ik heel cute.

Zoek je nog inspiratie voor leuke lente outfits? Kijk dan mijn vorige post dan met mijn favoriete Pinterest outfit foto's, helemaal gericht op de lente. Deze sneakers passen daar ook heel goed tussen. Draag ze onder een schattige, wijde jurk, een bikershort met een oversized tee of onder een straight jeans. 

Wat vind jij van deze chunky sneakers?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.