05 mei 2020

Inspiratie | Outfits spring 2020


Naast Instagram, gebruik ik Pinterest ook heel veel voor inspiratie. Niet alleen voor outfits of trends. Ik heb borden voor workouts, recepten, Instagram foto ideeën, interieur, fijne plaatjes, etc. En nu ik dit al een paar jaar doe, is het grappig om te zien hoe je stijl verandert. Wanneer ik door mijn pins scrol, zie ik ook vaak genoeg afbeeldingen van dingen die ik nu echt niet meer mooi vind. Voor outfits geldt dat het meest. Ik merk dat ik best vaak verander qua stijl. Trends/items die ik een paar maanden geleden nog helemaal hip vond, vind ik nu echt vreselijk. Vandaag deel ik daarom wat favoriete Pinterest plaatjes op het gebied van mode. Hierbij heb ik me gericht op lente outfits, zodat je je misschien ook kan laten inspireren voor wat leuke looks. Kijk je mee?

Wanneer je het leuk vind om mij op Pinterest te volgen, mijn user name is loisblog. Heel verrassend, op dat gebied ben ik niet zo origineel ;). Van alle pins heb ik een selectie gemaakt met mijn lievelingsoutfits of outfits waar ik veel inspiratie uit haal. Wat me gelijk opvalt is dat alles heel neutraal is. Niet per se de outfits, maar de sfeer van de foto. Het past allemaal heel mooi bij elkaar (copy, paste to my Instagram feed please). Ik zie veel denim, wit, zachte (pastel) tinten en sneakers.

De witte sneakers met witte sokken heb ik net pas ontdekt eigenlijk. Vooral in combinatie met een straight jeans vind ik ze heel tof. Dit heb ik nu overgenomen en draag ik de laatste tijd redelijk vaak. De straight jeans zie je dan ook veel terugkomen op mijn Pinterest. Ik vind het net wat specialer dan een gewone jeans en geeft een cool effect.

Verder zie je veel oversized items. Daar ben ik altijd wel fan van geweest, maar het verschilt altijd wel qua item/pasvorm/kleur. Ik ben nu bijvoorbeeld into lange en grote shirts. Nadeel is wel dat ik 1,80 ben, waardoor ik lange shirts alsnog niet als jurkje kan gebruiken... Maar in combinatie met een biker short vind ik het ook heel tof staan. De combinatie van een hoodie met een jas vind ik ook erg geinig staan. Vooral een witte hoodie met een spijkerjasje of zwarte blazer vind ik erg leuk nu.

Op dit moment niet heel veel printjes, behalve de koeienprint dan. Natuurlijk zal ik altijd van een goeie panterprint blijven houden, maar dat is voor mij nu al standaard geworden. Zebra en koeienprint zijn op dit moment mijn lievelings. Laatst bestelde ik een te gek zebra print tasje bij NA-KD (die het ook heel goed doet op mijn Insta). Iets in koeienprint staat nog op mijn lijstje, dus als jij een goeie tip hebt, hoor ik dat graag.

Waar haal jij jouw inspiratie vandaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.