04 februari 2020

Outfit / Black lace dress (meerdere combinaties)

Joe, weer even een update vanaf mijn blog. Ik moet weer even mijn concentratie vinden, want zojuist heb ik 1,5 uur gesport. Sinds dat ik in Nijmegen ben gaan wonen, heb ik een sportkaart genomen bij de universiteit. En dat terwijl sporten helemaal niet mijn ding is (lees: ik sportte al een aantal jaar niet). Toch vind ik nu wel mijn motivatie om met vriendinnen wat calorieën te verbranden. En daar ben ik toch wel een beetje trots op. Gelukkig heb ik nu weer wat tijd om te sporten en om andere dingen te doen. De tentamens zitten erop, en ja, ik heb de hele maand januari geleerd. Ik blokkeerde alles om me heen en richtte me volledig om mijn samenvattingen, aantekeningen en weblectures. Tot nu toe is de stand: 1 gehaald, 1 niet gehaald.

Met het creëren van content was het dus ook een tijdje stil (ik balen natuurlijk), maar ik heb weer een paar hele leuke projecten, dus ik kan eindelijk mijn creativiteit weer kwijt. Dus heb ik mijn vriend weer opgetrommeld om wat fotootjes te maken en ging ik op zoek naar een paar leuke locaties. En natuurlijk, wanneer ik tijd heb, zit het weer niet mee. Grijze, grauwe lucht en miezer regen, bah. De volgende dag volgt poging twee. Het weer was oké, maar mijn kritische oog voor details had er wel moeite mee. Ach ja, uiteindelijk wel tevreden met het resultaat.


Kijk eens hoe chic ik was gekleed voor een doodgewone maandag. Het jurkje komt van Femme9. Een nieuw merkje. Omdat het toch gewoon een doordeweekse dag was, combineerde ik het jurkje met mijn nieuwe biker boots van Sacha en een stoere riem van My Jewellery. Nu het niet super koud is, draag ik steeds meer rokjes en jurkjes. Een zwarte rok creëer je heel makkelijk wanneer je een warme trui over de jurk draagt. Je propt hem aan de voorkant iets achter de riem, et voila! Zo krijgt een klassiek jurkje opeens een hele andere vorm.


Voor de meeste updates en leuke projecten, volg mij op Instagram @loisblog. Binnenkort leuke winacties en fijne kortingscodes :).

Hoe combineer jij het liefste een jurk/rok in de winter?

3 opmerkingen:

 1. Wat een schattig jurkje zeg! Ik vind hem ook tof gecombineerd met die trui!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super lief jurkje.
  het jurkje en de panty staat je super goed.
  de jurk en de panty super fijn zitten.
  helaas mag ik nog geen panty,s dragen maar lijkt wel fijn zitten een panty.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi ik ben chantal ik ben 12 jaar.
  wat een mooi jurkje.
  de jurk en de panty staat je super goed.
  zit een panty wel fijn ik heb nog een panty gedragen.
  ik mag nog geen pantys dragen.
  ik mag alleen nog maar maillots en leggings dragen onder de jurkjes en rokjes.
  mvg chantal

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.