16 december 2019

Trend / Golden earparty

It's that time of the year again! Het einde van het jaar is in zicht, maar gelukkig hebben we eerst nog de feestdagen. Twee gezellige dagen vol met lekker eten, sfeervolle lampjes en een mooie party outfit. Ik weet nog niet helemaal wat ik precies aan doe, maar in ieder geval stijl ik mijn look af met gouden sieraden. Sinds een half jaartje heb ik ook een derde gaatje in mijn oor. Perfect voor een goede ear party. Ik bestelde bij Mostert Juweliers een aantal gouden oorbellen waarmee ik aan de slag ging. Kijk je mee?

In de zomer ben ik enorme fan van zilver, maar zodra de dagen korter en kouder worden wissel ik naar het goud. En aangezien ik nu drie gaatjes heb, worden het deze kerst geen grote oorbellen, maar een minimalistische ear party. En dan in elk gaatje een andere oorbel, in beide oren. Dat betekent vijf verschillende oorbelletjes. Ik vind het leuk om compleet verschillende oorbellen in te doen. Vandaar dat ik niet gekozen heb voor drie creolen in mijn oor, maar juist alle drie verschillend.


Mijn keuze is nu ook gevallen op korte oorbellen, maar ik vind lange door trek oorbellen ook heel mooi en minimalistisch staan.

In mijn oor draag ik (van onder naar boven):
- Creolen Met Hanger Goud Bol En Spiraal
- Oorknopjes Goud Rondje Met Streep
Oorknopjes Goud Zirkonia


Naast oorbellen draag ik ook een goud kettinkje, armbandje en een ring. Allemaal heel minimalistisch, maar dat ook heel chic, ook tijdens de feestdagen!

Ik wens jullie fijne feestdagen en een stralend 2020 toe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.