08 oktober 2019

Shop the look / The perfect fall outfit

Een maxi jurk of rok staat in mijn wishlist op nummer 1 op dit moment! Ik ben helemaal fan. Waarom zou je alleen jurken dragen tijdens warme/mooie dagen? Een lange jurk met een paar hoge laarzen is super tof en warm. Draag er voor de zekerheid nog een dikke panty onder, je zult het echt niet koud krijgen. Ik heb al veel lange rokken en jurken gezien, maar de perfecte ben ik nog niet tegengekomen. De jurk hier bovenstaand komt heel dicht in de buurt. Ik ga hem binnenkort even passen! Kijk je mee naar de hele outfit?


Jurk - INVITO
Laarzen - Sacha
Riem - Sacha
Rugtas - Sacha
Trui - Catwalk Junkie via Jewelz & More
Haarclips - Sacha 

Het hoofditem van deze look is natuurlijk de maxi dress. Deze toffe jurk straalt een en al herst uit: de kleuren en het printje, i love it! Onder de jurk draag je lange laarzen. Een keer iets anders dan sneakers. Deze bruine laarzen passen perfect bij de jurk. Wanneer je het toch koud hebt, draag je gewoon een trui over de jurk. Ook nog heel leuk! Zo heb je meteen een andere outfit.

De outfit stijl ik af met een leuke rugtas. Ook weer eens iets anders dan de standaard cross-body bag. Kijk eens bij de tassen van Sacha. Heel veel keus! Verder is het leuk om nog een riempje te dragen in de taille wanneer je de trui aan hebt. De trui kan je dan iets achter de riem stoppen. Als laatste nog een paar haarclipjes voor de finishing touch. OMG ik wil deze outfit zo naar mijn eigen garderobe kopiëren. 

Ik ben benieuwd wat je van deze outfit vind. Laat me vooral weten of jij al een maxi dress of rok in de kast hebt hangen. Ik ben heel erg op zoek, dus als jullie nog tips hebben, hoor ik dat graag!

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke outfit! Een trui over een jurk vind ik altijd zo tof staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke outfit is het.
    Ik vind vooral laarzen en die trui heel erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.