23 juli 2019

Outfit / Summer update

Hier ben ik weer. Lang weggeweest van nergens, maar toch vind ik het leuk om zo nu en dan een artikeltje te schrijven en wat updates te geven. De foto hierboven is overigens een tijdje geleden gemaakt, ik gok zo'n 1,5 maand terug. De outfit vind ik echt top. De jurk is echt een van m'n lievelings, maar de schoenen vind ik ook erg top. Een paar jaar geleden vond ik zulke sandalen echt vreselijk, maar smaak veranderd. 

De jurk is van My Jewellery, al eerder op de blog voorbij gekomen. Zoals ik al zei een super fijne jurk. Je trekt hem zo aan en het maakt niet uit welke schoenen je eronder aan doet. Sneakers, laarsjes, slippers, loafers, sandalen, blote voeten, alles kan. Dit keer koos ik voor de zomerschoenen van Sacha. Ze lopen trouwens echt heerlijk. De sandalen hebben een heel zacht voetbed, waardoor je op wolkjes loopt. Daarnaast zitten ze ook heel stevig om je voet vast, dus ze glijden niet weg. De outfit stijl ik af met het Marije Zuurveld tasje van Sacha en een zonnebril van WE.

Nu nog even een paar kleine updates. In augustus verhuis ik naar Nijmegen, superrrrr veel zin in. In september begin ik dan met een nieuwe studie, de pre-master Communicatiewetenschap. Daarvoor nog wel even genieten van de zon in een ander land, maar dat blijft nog even een verrassing, want we hebben nog niks geboekt. We zijn mijn vriend en ik. Waar we uiteindelijk terecht komen, zul je vast zien op mijn Instagram, dus vergeet me niet te volgen via @loisblog.

Ik hoor ook graag waar jullie zijn deze zomer, dus laat me dat vooral weten! Hele fijne zomer xxx1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.