08 mei 2019

Shop the look / Maxi dress & white boots

Afgelopen weekend vierde ik de vrijheid op het Bevrijdingsfestival in Wageningen. Ik kreeg op Snapchat ook een herinnering van vorig jaar 5 mei. Het was 25 graden, ik danste in een kort topje en had echt mijn zonnebril nodig. Afgelopen zondag: coltrui, t-shirt, hemd, winterjas, sjaal en geen zonnebril. Oké, als de zon zich even liet zien, dan kon de sjaal wel even af, maar het was toch behoorlijk fris! Wat ik dan ga doen? Zomerse outfits bedenken voor bijvoorbeeld een festival. Ik keek onder andere op de website van OTTO. Even wat afleiding, haha. Voor wanneer het dan wel tijd is om zomerjurkjes te dragen, heb ik in ieder geval inspiratie. Jij ook?

1. Flower dress - OTTO
2. White boots - Tango via Jewelz & More
3. Stro tas - OTTO
4. Cat eye zonnebril - OTTO
5. Oorbellen - My Jewellery
6. Lippenstift - Dior via ICI PARIS

Ik begon deze outfit met de jurk als basis. Je moet echt kijken hoe de jurk staat bij het model. Deze staat haar zo goed! De jurk heeft een prachtige grote hals. Leuk om te combineren met veel kettinkjes! De maxi-dress combineer ik met witte veter boots. Deze zie je tegenwoordig echt super veel! Tof voor op een festival, al moet je ze daarna wel heel goed poetsen. 

Verder stijl ik deze look af met wat accessoires. De stro tas is nog altijd leuk, evenals de cat eye zonnebril. Door de leuke kleur krijg je meteen zin in de zomer. En wat dacht je van deze super schattige oorbellen? Zo vrolijk! Een leuk kleurtje op je lippen en you are festival ready!

Het weer in Nederland is ZO raar. Met Pasen was het nog super warm en nu wil ik het liefst weer voor de open haard liggen. De weersvoorspellingen zagen er ook niet zo heel top uit, dus laten we hopen dat daar snel verandering in komt. 

Wat vind jij van deze look? 3 opmerkingen:

 1. hoi het is een mooie look.
  zit een maxi jurk wel fijn.
  zelf heb ik nog nooit een maxi jurk of maxi rok aangehad.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die combinatie van die jurk met die boots vind ik super tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe items! Ik ben ook helemaal klaar met dit koude weer, echt niet leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.