06 mei 2019

Tip | Mothersday gifts

Moederdag komt er weer aan! 12 Mei is de dag dat je je moeder in de watten legt. Elk jaar vind ik het weer moeilijk om een leuk cadeautje te vinden. Het liefste doe ik elk jaar iets anders en nooit hetzelfde, maar dat gaat haast niet. Zit jij in hetzelfde schuitje en heb je nog wat inspiratie nodig voor een passend cadeautje voor je moeder? In dit artikel deel ik wat van mijn favoriete kado's voor moederdag. Kijk je mee?

1. Dior parfum - ICI PARIS XL
2. Canvas foto - Canvas Company
3. Body scrub - Rituals
4. Bikini - LASCANA
5. Moeder/dochter armbandje - My Jewellery
6. Boeket bloemen - Bloomon

Een parfum is altijd goed, maar vaak wel aan de prijzige kant. Een alternatief kan een cadeaubon zijn die je leuk inpakt, met een leuk kaartje ofzo :). De favoriet van mijn moeder is Miss Dior, die ik zo af en toe eens van haar leen, haha. Ik maak haar ook vaak blij met iets van Rituals. Een body scrub of douche gel is altijd handig om te hebben. My Jewellery heeft special voor moederdag een moeder/dochter armbandje ontworpen. Ook leuk om te delen met je mama!

Wat ik zelf heel leuk vind, is een canvas foto voor bijvoorbeeld aan de muur. Iets origineler is een foto op hout. Een leuke familiefoto of een foto van jou en je moeder samen is natuurlijk het leukst. Je moederdagcadeau is daardoor bijzonder en persoonlijk!

Ook origineel: een bikini. Oké, het weer zit niet echt mee nu, maar er komt vast weer een stranddag aan. Kijk eens op de website van LASCANA voor mooie badmode. Op dit moment ben ik fan van high waisted bikini broekjes en badpakken! Niet zo goed voor je tan lines, maar wel super fashionable. Zo'n badpak stijl je heel makkelijk met een denim short.

Verder is een boeket bloemen, een doosje met chocolaatjes of een lunchbon ook altijd leuk om te geven. Bij moeders gaat het om het gebaar en niet zozeer wát je geeft. Een old school gedichtje met een zelfgemaakte tekening kan dus ook nog altijd, haha!
Wat geef jij je moeder op moederdag?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.