29 mei 2018

Outfit / Pink jeans & white tee

Roze broek? Check. Platform sneakers? Check? Basic wit shirt? Check. Milkshake? Check. Outfit completed. Ik vind dit lookje zo cool! Ook al zijn het maar drie items (milkshake niet meegerekend), het valt echt op. Komt natuurlijk door die super toffe broek. Vroeger droeg ik altijd gekleurde broeken, maar dat werd na een tijdje 'kinderachtig'. Nu zijn ze weer helemaal terug en ze zijn cooler dan ooit. Kijk je mee?


T-shirt, NA-KD | Roze broek, NA-KD | Sneakers, FILA | Zonnebril, POLETTE | Horloge, PAUL HEWITT


De high waisted roze broek heeft naad details aan de voorkant en een kleine split bij de enkels. Twee hele leuke details vind ik. Om een keer geen zwart te dragen ben ik dit keer voor wit gegaan. De sneakers heb ik van mijn zusje geleend (thanks!). Ideaal outfitje voor een chille dag wanneer je er toch fashionable eruit wilt zien. Met de code LOÏS20 (denk aan de puntjes op de i) krijg je 20% korting bij NA-KD.com

Even een scriptie update: mijn concept heb ik vorige week ingeleverd en ik wacht nu op feedback. Dus ik heb nu wat meer tijd om foto's te maken, yay! Over een maand ben ik als het goed is klaar en dan kan ik gaan genieten van een welverdiende zomervakantie. En daarna? Ik heb besloten om een tussenjaar te nemen en van alles te gaan doen wat ik altijd al gedaan wil hebben. I'll keep you updated. (:

Wat vind jij van deze outfit? Hoe zou jij een roze broek combineren?

4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.