22 mei 2018

New in / Posters & lijsten van Desenio (+kortingscode)

Al een lange tijd ben ik fan van Desenio. Ik zag altijd de mooiste posters en fotolijsten voorbij komen op hun Instagram account en bij andere bloggers. Voor wie Desenio nog niet kent: bij Desenio vindt je een van breedste posterassortimenten van Scandinavië en ophangaccessoires in de vorm van lijsten, houders, hangers en klemmen. Je kunt het Scandinavische design heel goed terug zien in hun assortiment. Een paar weken geleden mocht ik een aantal posters en lijsten in de webshop uitzoeken. Ik ben gegaan voor vier lijsten in verschillende formaten en kleuren met mooie posters. Kijk je mee?

Ik ben zo blij met het resultaat! De posters passen helemaal bij mij. Ik ben gegaan een poster met Marokkaans design, een poster met een leeuw, een poster met een geïllustreerde vrouw en een poster met bloemen. Daarnaast heb ik nog twee posters die ik kan afwisselen in de lijsten. Dit is een poster met tekst en een poster met een palmboom op een roze achtergrond. De posters hebben allemaal een speciale betekenis voor me. Ik ben een leeuw qua sterrenbeeld en hoewel ik niet altijd in horoscopen geloof, heeft het voor mij toch veel waarde. De geschetste vrouw staat voor mode en de bloemen, omdat ik daar zo van hou! De poster helemaal links staat voordat ik nog graag veel van de wereld wil zien. Alle posters passen perfect bij elkaar!

Ik heb ervoor gekozen om verschillende soorten lijsten te bestellen. Voor mij best iets wat uit mijn comfortzone gaat, want het liefst heb ik alles zo rustig en geordend mogelijk. Ik heb een grote koperen lijst, een zwarte, houten lijst, een witte, houten lijst en nog een koperen lijst. Samen met mijn ouders heb ik gekeken hoe ik ze wilde ophangen. Dit ging ons nog best snel af, in ieder geval sneller dan ik had gedacht. 

Wil jij net als ik ook van deze mooie posters en lijsten? Ik vind Desenio een hele mooie en fijne webshop met een assortiment helemaal in mijn stijl. Met de code LOISBLOG krijg je 25% korting op posters, van 22 t/m 24 mei. De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de handpicked en collaboration collecties.

Wat vind jij van het resultaat? Welke poster is jouw favoriet?

1 opmerking:

  1. Wat een mooie posters! Helemaal mijn stijl ook! Ik ga eens op de site kijken, heb het al eerder voorbij zien komen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.