21 mei 2018

Outfit / Bee bag, dots & flare

Even een scriptie update: aanstaande vrijdag lever ik mijn concept in en daarvoor heb ik stress, stress en nog eens stress. Mijn leven bestaat (bijna) alleen maar uit stage en scriptie op dit moment. Je weet dat je hebt druk hebt, wanneer je in de middagpauze van stage snel foto's moet maken voor je blog en Instagram. Maar, jongens, het is me gelukt. En dat ook nog eens met windkracht 248231. Ik draag weer een hoop nieuwe items, dus kijk snel verder naar mijn look!

Blouse, GUTS & GUSTO | Flared jeans, ZARA | Schoenen, SACHA | Cross-body bag COME GET FASHION | Horloge, PAUL HEWITT

Ik draag mijn nieuwe top van Guts & Gusto. Deze kocht ik in Utrecht tijdens National Glamour Day. Ook al deed de shop niet mee aan deze bekende actie, ze hadden zelf een leuke korting, dus happy me :). Ik heb al zoveel leuke complimentjes gekregen over deze schattige blouse. Eindelijk weer eens iets met stippen. De ruches op de mouwen en schouders maken het bloesje echt iets voor mij! Ik ben er heel blij mee en met heel veel leuke dingen te combineren!

Ook draag ik een nieuwe cross-body bag. Want ik had nog niet genoeg tassen. Deze is van Come Get Fashion. Heb je de kleine, gouden bijtjes al gespot? Een fijn tasje waar je makkelijk wat spulletjes in mee kan nemen. Ideaal! Ik geef je alvast een kleine sneak preview, want ik heb ook een van de bum bags van CGF ontvangen. Misschien heb je hem al gespot op mijn Instagram Stories afgelopen weekend. 

Verder draag ik mijn vertrouwde flared jeans van Zara en hakken van Sacha. Aan het einde van de dag had ik mijn schoenen trouwens wel verruild voor een paar witte sneakers van Adidas. 's Avonds ging ik namelijk een hapje eten en daar is deze outfit (met of zonder hakken) een hele geschikte outfit.

Wat vind jij van deze look?

Dit artikel is in samenwerking met Come Get Fashion. 1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.