31 mei 2018

Hotspot / Eatery The Pancake Nijmegen

New hotspot alert! Vorige maand opende Eatery The Pancake de deuren van haar roze paleisje. Alles wat je ziet is #instagoals. De marmeren tafel, de schattige kussentjes, het gouden bestek, de roze muren en natuurlijk de rijk belegde pannenkoeken. Mijn Insta hartje maakte hier wel een aantal sprongetjes van, haha. Eatery The Pancake is de eerste in Nijmegen met dit concept, dus ik verwacht een groot succes. Afgelopen weekend bezocht ik het ontbijt/lunch tentje. Benieuwd? Lees dan snel verder. 

OMG! Hoe lekker ziet dit eruit?! Voor deze #instagoals pannenkoeken hoeven we niet meer helemaal naar Amsterdam. Nijmegen heeft eindelijk een toffe pancake hotspot. Op de menukaart heb je een ruime keuze. Zoet, hartig, classics, voor iedereen wat. Wij gingen voor twee zoete varianten. We namen de Morning Glory met hangop, vers fruit, granola en homemade syrup en de Buenobanana met nutella, banaan, kinderbueno, M&M's en notenkruim. Eetsmakelijk ;)

Nog even terug naar het interieur. Als je niet zo'n fan bent van roze moet je misschien eerst twee keer knipperen, maar ik vond het geweldig! Roze, goud, marmer, kussentjes en bloemen, een hele leuke combi. Ik heb geen foto van de wc, maar zelfs die zag er Instagramable uit! Oh, trouwens: mannen zijn ook hartstikke welkom. Hoe stoer ben je als als man hier met je vrienden gaat eten? ;)

Na een maand zijn er al een aantal wijzigingen in de menukaart. Zo is de Lavendel Love al snel toegevoegd aan de kaart. Toe aan echt iets origineels? Neem dan de Gambalicious met gamba's, limoenmascarpone, gegrilde cherrytomaatjes en citrusrasp. Of wat vind je van de Egg's Pannadict met gepocheerd ei, bieslook en Hollandaisesaus. De pannenkoeken worden geserveerd op roze borden en gegeten met goud bestek en roze servetten. Zo leuk! 

Als je na het lezen van dit artikel niet overtuigd bent, weet ik het ook niet meer. Hier moet je een keer zijn geweest. Al helemaal als je in de buurt woont. Ik kan het je zeker aanraden. De pannenkoeken zijn net zo lekker als hoe ze eruit zien. Je vindt ze in de 
Van Welderenstraat 22 in Nijmegen. Op Instagram groeien de volgers ook steeds meer. Het account vind je onder de naam @eaterythepancake

Zet jij deze hotspot op je lijstje? Of ben je er al geweest? 

Dit artikel is in samenwerking met Eatery The Pancake.

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.