02 juni 2018

Outfit / Denim button skirt

Het probleem wat ik altijd met spijkerrokjes heb: ze zijn altijd te kort. Ook draag ik het liefst altijd alles in mijn taille, dus dan wordt de lengte van zo'n rok nog korter. Met deze rok heb ik daar gelukkig geen last van. Ik draag hem in mijn taille en de lengte is alsnog perfect! Zo fijn zo'n iets langer model. De kleur is daarnaast ook top. De knoopjes aan de voorkant maken de rok helemaal zoals hij moet zijn. Kijk je mee naar mijn zomerse look?

T-shirt, TOPSHOP via ZALANDO | Spijkerrok, ONLY via INVITO | Dad sneakers, BRONX via SACHA | Haarband, ZARA | Zonnebril, POLETTE | Horloge, PAUL HEWITT
  
En valt je iets op? Alweer geen zwart! De rok combineer ik met een wit shirt met rode cijfers. Het rood komt weer terug in mijn sneakers en haarband. De haarband kocht ik trouwens bij Zara in Barcelona. Heel blij mee, ik draag hem best vaak :). Net als de schoenen, ze zitten zo lekker. 

Wat vind jij van deze outfit? Draag jij ook spijkerrokjes?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.