08 maart 2018

Outfit / Cheap Monday

Vorige week sprak ik af met Esra. Op een donderdag, je weet wel, die dag dat de gevoelstemperatuur -17 was. Daarnaast waaide het ook nog eens met 100 km per uur, dus het was niet de perfecte dag om te shooten. Toch hebben we zonder jas buiten gestaan (brrrrrr), maar daarna werden we heerlijk opgewarmd door een warme chocomel bij Anne&Max. Daarna moest er nog een outfit geshoot worden en daarvoor hadden we het station uitgekozen: geen wind en het was íets warmer. Kijk je mee?

Blouse, CHEAP MONDAY via INVITO | Mesh top, COME GET FASHION | Rokje, CHEAP MONDAY via INVITO | Sneakers, NIKE via ZALANDO | Kettinkje, MY JEWELLERY

Dit leuke setje van Cheap Monday komt van INVITO. Het zijn twee hele stoere items. De blouse draag ik nu los met een mesh top eronder, maar hij staat ook heel leuk op het rokje wanneer je hem dicht hebt. De mesh top maakt het weer iets liever. Voor een dagelijkse look draag je er een hemdje onder, maar met alleen een mooie beha ben je klaar voor een avondje uit!

Eronder draag ik dan wel iets stoers. Deze sportieve Air Max van Nike. Ik zat eerst te twijfelen tussen een paar sock boots, maar uiteindelijk zijn het dus deze geworden (ook omdat ik de laatste tijd veel minder sneakers draag, dus het was ook een soort verplichting van mezelf, omdat ze anders alleen maar in de kast staan...). 

Wat vind jij van deze outfit? Draag jij ook wel eens een matching set?

Dit artikel is in samenwerking met INVITO.

2 opmerkingen:

  1. Hele leuke combinatie. Rokje ziet er echt tof uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooie combinatie. staat je super goed.
    helaas gaan de dunne panty,s bij mij gauw kapot.
    mvg debby

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.