21 maart 2018

New in / Roze sneakers van Omoda

Roze is zo'n kleur die je bij mij veel voorbij ziet komen. Kijk al naar deze foto: mijn kussen is roze, het dekentje en mijn nieuwe sneakers. Laatst vertelde ik al dat ik niet zoveel sneakers meer droeg. In de winter draag ik altijd wat meer laarsjes, maar nu het mooie weer er aan komt zijn blote enkels niet meer zo erg. Gant lanceerde onlangs deze leuke sneakers. Via Omoda ontving ik deze cuties. Graag vertel ik je wat meer over deze schoen en waarmee ik hem zou combineren. Lees je mee?

Deze roze Gant Amanda sneaker is een perfecte schoen voor de lente. Door de zachtroze kleur oogt hij heel liefelijk, maar de dikke veters geven de schoen toch een stoer detail. De meeste modellen van Gant zijn stijlvol en een tikkeltje sportief. Naast de roze kleur heeft deze sneaker gouden details en een iets hogere zool dan gemiddeld. Verder zijn het leren sneakers, dus ook makkelijk te onderhouden. 

Sneaker met plateau vind ik zelf altijd leuk staan onder een (iets wijdere) pantalon. Leuk om te combineren met een hemdje en daarover een lang vest. Straks als het echt warmer wordt, ook leuk met een jurkje of rokje. Als die blote benen maar te zien zijn! Can't wait :) Ik zal de sneakers snel laten zien in een outfitpost. Wel met een lange broek, helaas...

Wat vind jij van deze sneakers? Hoe zou jij ze combineren?

Dit artikel is in samenwerking met Omoda.

4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.