05 april 2018

Outfit / Dad sneakers

De grove, lompe, grote, stoere sneaker, oftewel de dad sneaker is helemaal hot. En ook ik ben fan. Vorige week kwam dit paar van Sacha binnen. De sneakers zijn van het merk Bronx. Ze zijn zo ontzettend populair. Op Instagram zie ik ze heel veel voorbij komen. Iedereen combineert ze op verschillende leuke manieren, dus ik heb genoeg inspiratie. Vandaag deel ik een redelijk casual look waarin ik de sneakers draag. Kijk je mee?


Trui, COME GET FASHION | Jeans, ZARA | Sneakers, Bronx via Sacha

Ahh, hoe tof zijn de sneakers! Ik ben er zo zo blij mee. Ze lijken heel erg op de welbekende sneakers van Balenciaga. Ik combineer de schoenen met een stoere straight jeans. Leuk detail: hier zit aan beide zijkanten een lint. Daarboven draag ik een basic rode trui. Precies dezelfde kleur als wat in de sneakers zit. Deze sneakers verkoopt Sacha overigens ook in twee andere kleuren, geel en beige. Maar naast deze leukies zijn er nog veel meer (dad) sneakers te vinden op de webshop van Sacha. 

Ik ben van plan op deze sneakers nog op veel verschillende manieren te combineren. Zelf zat ik al te denken aan een lange jurk. Hoe leuk is het als je zo'n jurk combineert met deze grove sneakers? Met Pasen droeg ik de schoenen onder een velvet pak en ik heb nog veel meer leuke ideeën om ze te stijlen. Ben je benieuwd? Houd dan vooral mijn Instagram in de gaten. Volg jij me al? Je kunt me vinden onder de naam @loisblog

Wat vind jij van deze sneakers?

Dit artikel is in samenwerking met Sacha.


2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.