26 februari 2018

Shop the look / Straight jeans & chic loafer


Heerlijk vind ik dat: outfits samenstellen. Ik doe het overal, bewust of onbewust. Als ik in de stad loop en ik zie een leuke top, bedenk ik in mijn hoofd allemaal leuke setjes. 'Oh, dat staat leuk met deze jeans en dan met dit vest erover. Of nee, deze is nog leuker. Dit paar schoenen en met wat accessoires, misschien een riem?'. Op het internet gaat dat net zo. Daarom vind ik het ook leuk om deze categorie op mijn blog te maken (voor alle 'Shop the looks' klik hier). Bij dit setje ben ik begonnen bij de jeans. Kijk je mee?

Trui - Esprit
Jeans - Esprit
Pet - My Jewellery
Panter cross-body bag - Most Wanted
Instap loafer - Steve Madden via INVITO
Horloge - Esprit
Lippenstift - MAC via Douglas

Ik ben dus begonnen bij een jeans van Esprit. Dit model valt wat korter en wijder en is afgewerkt met een rafelende zoom. Een heel leuk model voor de lente. Daarna heb ik er een bovenstuk bij gekozen. Ik ging voor een trui, maar een schattig bloesje had mij ook heel leuk geleken. Deze simpele pet vond ik er ook tof bij staan. Om de outfit wat chiquer te maken, ging ik voor een panter cross-body bag, een mooi horloge en een super gave loafer (I like it a lot!).

Als ik zo online aan het kijken ben voor leuke items om daar een outfit mee te maken, dan krijg ik echt de drang om te shoppen. Toch wacht ik nog heel even op het betere weer. Opzicht heb ik nog wel genoeg winter items, dus ik mag van mezelf even niks kopen. En ik vind het altijd jammer als ik iets koop en ik het niet meteen aan kan. Dus nog maar even geduld hebben. Nog even de kou van deze week overleven en dan hopen op wat warmere temperaturen!


Wat vind jij van deze look? Bedenk jij ook altijd een hele outfit in je hoofd?

5 opmerkingen:

 1. Ik vind die broek echt zo tof! Je hebt 'm echt top gecombineerd in deze outfit! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke outfit! Ik vind de broek heel erg leuk <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schattige trui! Hebben we wel nodig met dit weer....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke outfit. d trui is suuuuuuuuuper mooie.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.