05 februari 2018

Win / Kleurbehandeling bij Cosmo Den Bosch


Vorige week bracht ik weer een bezoekje aan Cosmo Hairstyling in Den Bosch. Afgelopen zomer ben ik hier geregeld heen geweest om te knippen en te kleuren. Ik heb toen heel veel high lights laten zetten, zodat ik weer wat blonder werd. In oktober heb ik dat nog een keer bijgewerkt, maar dat was meteen de laatste keer dat ik ben geweest. Het werd dus weer tijd! Ik liet mijn haar weer knippen in laagjes en zette weer een aantal high lights. Super blij met het resultaat :) Nu mag ik aan jullie ook iets super leuks weggeven! Lees snel verder.

Mijn haar voelt weer helemaal gezond aan door het knippen en de goede verzorgingsproducten die voor, tijdens en na het kleuren in mijn haar werden gebracht. Daarna werd mijn haar nog gestyled met een blow-out (foto links). Dit is een bepaalde techniek om haar te drogen en in model te brengen met een föhn en borstels die in je haar blijven zitten. Het resultaat? Een fantastische coup, rode loper proof ;). 

Ik ben heel blij met mijn high lights (foto rechts), omdat ik altijd een voorkeur heb voor wat blonder haar, ook in de winter. Samen met Wendy van Cosmo Den Bosch heb ik een hele leuke winactie georganiseerd. Ik mag namelijk een kleurbehandeling met blow-out t.w.v. €99,- euro weggeven voor twee personen! De kleurbehandeling bestaat uit een trendkleur (zoals balayage, ombre en bronde) of high/low lights of een basiskleur. Na de kleurbehandeling wordt je haar gedroogd met de blow-out techniek. 

Het is natuurlijk gezelliger om met z'n tweeën te gaan, daarom geldt de winactie voor twee personen. Voor jou en een vriendin/moeder/zus/oma/etc. dus! Verder is de winactie alleen geldig in het filiaal in Den Bosch, houdt hier dus rekening mee! Wil je mee doen? Dit is wat je moet doen:

 Ga naar mijn Instagram pagina en zoek deze foto op. 
  Plaats onder de foto een reactie dat je mee doet en tag de persoon die jij graag mee wilt nemen.
 Volg @loisblog.

Je kunt meedoen tot en met maandag 12 februari. De winnaar krijgt dan persoonlijk bericht van mij. Nogmaals: de winnaar krijgt een kleurbehandeling met blow-out geldig voor twee personen en alleen in Cosmo Den Bosch. 

Wat vind jij van mijn nieuwe coup? Ga je mee doen aan de winactie?

De winactie is in samenwerking met Cosmo Hairstyling Den Bosch.

2 opmerkingen:

  1. Leuk! Ga zeker mee doen, Den Bosch is voor mij ook niet zo ver dus komt top uit :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind je nieuwe coupe erg mooi! Ik heb meegedaan met je winactie, dit wil ik wel samen met mijn zusje! Duimen maar!!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.