07 februari 2018

New in / Sock boots


Deze nieuwe trend heb je misschien al voorbij zien komen: de sock boots. Veel modebloggers en influencers zijn er al mee gespot en ook in de winkels zie je ze steeds meer verschijnen. Ik zag ze voor het eerst in de vlog van Stephanie Broek een aantal maanden geleden. Ik vond de schoen al vrij apart en Stephanie had ze ook nog eens in het paars. Ik vond ze super tof, maar wist niet echt of het iets voor mij was. Vorige week zag ik in de nieuwe collectie van Sacha deze zwarte sock boots staan. Ik paste ze en vond ze meteen super tof! Kijk je mee?

You love them or hate them, maar ik vind ze echt super tof! Deze sok laarsjes komen uit de Sacha Iconic Collectie. Van buiten zijn ze gemaakt van textiel en binnen van leer. Hierdoor is het comfort perfect (ook makkelijk schoon te maken). De hak lijkt hoog (9 cm), maar ik kan er wel aardig op lopen, haha. Meestal heb ik een iets dikkere en stevige hak, dus ik moet er nog wel even aan wennen. Ik zou ze ook niet zo snel naar school of werk aan doen, maar een avondje red ik nog wel (of ik moet héél goed oefenen). Verder heeft de schoen ook iets anders wat ik vrijwel nooit heb, namelijk een punt. En deze is vrij scherp. De laarsjes lijken daardoor erg chic, maar dat vind ik juist extra leuk om te combineren! Je kunt de laarsjes hier vinden in de webshop of kijk naar de andere laarzen die Sacha online heeft staan.


Naast dat ze helemaal hot zijn, zijn de sock boots ook heel makkelijk te combineren. Ze sluiten heel goed aan op je been, dus je kan ze eigenlijk met alles stijlen. Zelf zat ik te denken aan een mooie leren rok of juist iets meer richting een pantalon. Ik heb al wat leuke ideetjes, dus houd mijn blog en Instagram goed in de gaten voor een outfitpost! 

Wat vind jij van de sock boots trend?

Dit artikel is in samenwerking met Sacha.

4 opmerkingen:

  1. Deze lijken me oprecht nog best lekker zitten/lopen omdat het zo strak zit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben wel heel benieuwd hoe ze staan. Vroeger ( echt twintig jaar geleden) had ik ook zulke schoenen,wat dat komt alles terug. Ik weet nog dat ze altijd heel lekker zaten en super mooi stonden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is niet mijn stijl, maar ik kan me voorstellen dat ze lekker lopen!!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.