25 januari 2018

Outfit / Fake fur jacketEind 2017 ben ik met de familie naar CentrO (groot winkelcentrum) in Oberhausen geweest. We gingen eigenlijk voor de kerstmarkt, maar stiekem hoopte we allemaal dat we snel binnen konden shoppen, haha. Ondanks onze grote drang om te shoppen, hebben we niet veel nieuwe dingen mee naar huis genomen. Ik scoorde dit super leuke fake fur jasje bij Pull and Bear! Hij is zo zo zo zacht, heerlijk om aan te hebben. Het is niet echt als winterjas (wanneer het vriest bijvoorbeeld) bedoeld, maar ik draag hem graag als het net iets warmer is. Ik combineerde hem met een leren broek en een glimmende top van Loavies. Kijk je mee? 


Fake fur jacket, PULL AND BEAR | Top luipaardprint, LOAVIES | Leren broek, H&M | Buckle boots, SACHA 

De leren broek heb ik al een tijdje, ik denk iets van 3 jaar al. Hij is van H&M en kostte volgens mij maar €20,-. Een hele fijne prijs voor dit item. De kwaliteit is nog steeds top en hij lubbert geen eens uit, wat vaak bij leer wel het geval is. Ik had ooit een leren broek (skinny, wel duur) en na een paar uur dragen was zo broek zo uitgerekt, wel 4 maten groter. Het zag er niet uit. Toen kwam deze van H&M dus op mijn pas en daar ben ik dus super blij mee :)

De top heb ik van m'n moeder gekregen. Ik deel hem samen met mijn zusje. In het begin was het vaak vechten wie hem aan mocht, haha. De top is licht goud-achtig en glimt een beetje. Ook heeft het mijn favoriete printje: de luipaard print. Verder is het een korte mouwen top, dus ik draag er vaak wel iets over heen. Ook deze top is super zacht en gemaakt van een heel fijn stofje. 

Wat vind jij van deze outfit?

3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.