23 januari 2018

Favorites / 6x new sneakers


Voor als je je afvraagt of er nog een paar schoenen in mijn kast past. Nee. Alle planken in mijn kledingkast staan vol, er staan schoenen onder mijn verwarming en beneden staan er ook nog wat. En ik draag ze ook allemaal wel, de een iets meer dan de ander, maar weggooien kan ik niet Toch ben ik nu weer op zoek naar nieuwe sneakers. De laatste tijd merk ik dat ik meer laarsjes draag, maar ik heb ook niet heel veel leuke sneakers. Tegenwoordig zijn er weer een hoop nieuwe trends op het gebied van de sneaker. Denk aan verschillende materialen en de grove, grote, lompe sneaker met bijvoorbeeld een hoge platform. Ik selecteerde mijn zes favoriete (nieuwe!) sneakers. Kijk je mee?

Van links naar rechts, boven naar onder:
Nike AIR MAX 95 Pink - Zalando
Adidas SWIFT RUN Black - Omoda
New Balance 574 SERPENT LUXE - New Balance
Puma SUEDE HEART SAFARI Quarry - Zalando
Fila DISRUPtor LOW White - Zalando
Puma MUSE SATIN WOMEN'S TRAINERS EN POINTE Peache - Puma

Over het algemeen zijn de sneakers die ik heb gekozen vrij grof. Of ja, ik denk 50/50. De Nike, Fila en de Puma rechtsonder zijn toch echt de sneakers die gebaseerd zijn op de trends van 2018. De Nike Air Max 95 is er ook in verschillende kleuren, maar roze heeft toch -zoals altijd- mijn voorkeur. 

Op Insta Story vroeg ik mijn volgers te stemmen op mijn twee favorieten sneakers: de Air Max van Nike en de witte Fila sneakers. De Story blijft online staan tot dinsdag 23 januari 16.30 uur. Dus als jij ook je mening wil geven, kan dat hier. Ik ben heel benieuwd!

Welke sneaker is jouw favoriet? En wat vind jij van de nieuwe sneaker trends?

4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.