16 januari 2018

Outfit / Glitter party dress


Alle feestdagen zijn weer voorbij, maar dat betekent niet dat ik mijn party outfits opberg. Dit jurkje droeg ik tijdens de nieuwsjaarswisseling. Deze shopte ik tijdens de VIP shopping night bij My Jewellery. Ook nam ik daar een ander jurkje mee, die nu echt echt een van mijn favorieten is. Ik heb er al een outfitpost mee gemaakt, deze is hier te vinden. Dit jurkje is nog iets feestelijker, dus ik zou hem niet zo snel dragen naar bijvoorbeeld school, maar voor leuke gelegenheden is hij perfect. Kijk je mee?

Jurkje, MY JEWELLERY | Buckle boots, SACHA | Horloge, CLUSE 

Het jurkje is grijs/zilver met allemaal glitters. De mouwtjes vind ik zo cute, feestelijk en helemaal in trend. Ruches zie je tegenwoordig heel veel. Met oud en nieuw droeg ik er nog mooie oorbellen bij en wat meer sieraden, maar dit was wel een beetje mijn look. 

Verder zijn er de laatste tijd niet zo veel artikelen meer online gekomen op mijn blog en ook op Instagram plaats ik niet meer elke dag. Dat komt gewoon door school, daar ben ik heel druk mee, want ik zit in mijn afrondende fase van dit semester en hierna ga ik afstuderen. Ik zit veel op school en dan kan ik gewoon geen foto's maken helaas. Ik ga trouwens afstuderen bij Invito, daar heb ik super veel zin in!

Wat vind jij van deze party outfit?

Dit artikel is in samenwerking met My Jewellery. 

5 opmerkingen:

 1. wat een gezellig jurkje! succes op school! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi outfitje! Dat jurkje is echt superleuk met je buckle boots. Succes op school! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi jurkje! Ik ben dol op glitter <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is zo'n leuk jurkje! Ik ben gek op glitters de laatste tijd haha. X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.