08 januari 2018

Inspiration / Patent leather pants


Waarschijnlijk is het niet de eerste keer dat je deze broeken voorbij ziet komen. De patent leather pants of vinyl pants zijn super super hot. Zelf plaatste ik aan aantal maanden geleden een outfitpost waarin ik een patent leather skirt van H&M draag. Maar nu staat zo'n glimmende broek ook op mijn wishlist. You hate it or love it, want het is best een heftig item. Sommigen zullen hem alleen dragen met carnaval als je als cat woman verkleed gaat, maar je ziet hem steeds vaker voorbij komen op straat. Tijd voor wat inspiratie, kijk je mee?!

De eerste keer dat ik de broek voorbij zag komen, was volgens mij bij Jamie Li in een van haar vlogs. Later plaatste ze ook foto's op Instagram met haar patent leather legging van H&M. Ik zag dat heel veel meiden in de reacties net zoals ik dol waren op dat item. Helaas was 'ie niet meer verkrijgbaar... 

Gelukkig zijn er nu een heleboel winkels die de patent pants verkopen. Niet alleen in het zwart, maar ook bijvoorbeeld in het rood, voor de echte dare devils. Maar ja, hoe combineer je nu dit (lastige) item? Je zou denken, een zwarte broek, kan toch overal mee gestyled worden? Klopt eigenlijk ook. Ik hou persoonlijk wel van dingen in mijn broek stoppen, dus mijn voorkeur is een broek met gulp en rits. Een leuk oversized shirt of een wijde trui staan heel stoer met een glimmende broek. Een paar grove sneakers eronder & your'e done! Liever op chique tour? Een schattige bloesje en een paar loavers staan heel mooi in contrast met het stoere leer. 

Ik heb een aantal patent leather pants en leggings geselecteerd bij mijn favoriete webshops: ASOS (in de sale), Loavies, Invito (rood) en About You

Wat vind jij van de patent leather pants?

Bron en bron

2 opmerkingen:

  1. Mooie inspiratie. Ik vind het altijd mooi bij anderen, bij mij ziet het er te overdreven uit helaas haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het wel een leuke trend, heeft iets stoers! :-) Wat een fijne blog heb je, wat denk je ervan elkaar te volgen? xoxo

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.