03 januari 2018

Outfit / Star lover

Happy new year girls! 2017 is voorbij gevlogen (haha wat een cliché, maar ik meen het). Zoals iedereen met hoogte- en dieptepunten. Ik heb heel veel zin in dit nieuwe jaar; ik ga afstuderen en daarna begint er een heel nieuw hoofdstuk voor me. Maar goed, nog even terug naar 2017. Dit jurkje droeg ik met Kerst en nog op een paar feestjes. I reallllyyy like it :). Het model is super schattig en de sterrenprint maakt dat helemaal af. Ik combineer de jurk daarom met stoere buckle boots voor een toffe twist. Kijk je mee?


Jurkje, MY JEWELLERY | Buckle boots, SACHA | Oorbellen, MY JEWELLERY 

Een tijdje geleden mocht ik als influencer shoppen op de VIP night bij de My Jewellery boetiek in Arnhem. Samen met Joanne, Carmen en Jade hadden we een super leuke avond vol met hapjes, drankjes en natuurlijk een enorme pas sessie. Met z'n vieren hielden we alle paskamers bezet (oops). Na ongeveer 1,5 uur liepen we met volle tassen de winkel uit. Ik met o.a. dit leuke jurkje en nog wat andere items. Deze zie je snel voorbij komen!

Het jurkje heeft een hele schattige sterrenprint en daar ben ik al een tijdje dol op. Ik draag er ook hele leuke sterren oorbellen bij :). De mouwtjes vind ik ook erg cute en in de taille zit een elastiek waardoor de bovenkant wat plooit. 

Deze laarsjes heb ik ook bijna elke dag aan. Ik weet nog dat ik me eerst afvroeg of ze wel wat voor mij waren, maar ik draag de buckle boots bij heel veel outfits. Ze passen overal onder en je kunt ze heel leuk combineren. De stoere laarsjes staan heel tof in contrast met het schattige jurkje. 

Wat vind jij van deze look?

Dit artikel is in samenwerking met My Jewelley. 

8 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig lookje! Super leuke jurk.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat jurkje is echt geweldig! Je buckle boots staan er ook hartstikke tof bij vind ik. Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een tof jurkje, hij staat je echt onwijs mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk! Ben de laatste tijd helemaal into de sterretjes haha. Vind je laarsjes ook heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh super schattig! Staat je goed

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind dit zo'n leuk jurkje! zou die ook wel willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh wat een superleuke outfit, helemaal in love met je jurkje! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.