30 december 2017

New in / Foto op canvas


Herinneringen op je telefoon of laptop zijn natuurlijk al heel leuk, maar als je je foto's echt kan laten afdrukken geeft het toch nog meer betekenis. Daarom ben ik dol op bijvoorbeeld polaroids of wegwerpcamera's. Alles digitaal is ook niks en als je foto's echt kunt vastpakken is het toch anders. Naast dat je foto's 'standaard' kunt laten afdrukken, kan je er nog veel meer mee. Ik liet deze foto van mij en Anna Nooshin afdrukken op een canvasdoek bij CanvasCompany.nl. Deze foto is genomen bij de lancering van haar zwemcollectie voor Hunkemöller. Ik vind dit echt een hele mooie herinnering van 2017. Lees snel verder over mijn ontvangen doek en wat ik ervan vind.

Bij CanvasCompany.nl kan je je foto's laten afdrukken op canvas, plexiglas, hout, posters en nog veel meer in allerlei verschillende maten. Ik koos voor een canvasdoek van 60x40 cm. Mij is aangeraden om voor een foto te gaan van minimaal 2MB. Dit levert de beste kwaliteit op. Tijdens het proces kijkt er ook iemand van het bedrijf naar de kwaliteit van de foto en hij of zij beoordeeld dan of het een geschikte foto is. Ik ben heel fan van een zwart/wit foto, dus ik heb de foto dan ook zo laten afdrukken. 

Ik ben er tevreden over de kwaliteit van het doek. De foto ziet er scherp uit en het materiaal van het doek zelf is erg stevig. De levering had bij mij wel wat vertraging, maar dat was voor mijn persoonlijk niet zo'n ramp. Deze herinnering krijgt een heel mooi plekje op mijn kamer!

Laat jij wel eens foto's afdrukken op canvas? En wat is jouw mooiste herinnering van 2017? Ik wens je een hele fijne jaarwisseling!

Dit artikel is in samenwerking met CanvasCompany.nl

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.