28 december 2017

Outfit / Christmas look

De Kerst is voorbij, maar dat betekent niet dat de feestkleding de kast weer in mag. NYE staat nog op de planning, dus als je nog outfit inspiratie zoekt, lees en kijk dan vooral even mee. Ik heb al een aantal keer in een artikel geschreven dat lingerie steeds vaker gezien mag worden, en dan voornamelijk de beha. Een top met een mooie open rug bijvoorbeeld of een see-through shirtje. De beha's mogen daarom ook lekker opvallend zijn. Dat betekent kant, fluweel, diamantjes, etc. Ik laat je graag mijn outfit zien die ik op Eerste Kerstdag droeg. Ik combineerde een beha uit de Doutzen's Stories met een mesh top en een fluweel pak. Kijk je mee?

Dit velvet pak van My Jewellery is heel populair. Misschien dat je hem ook al een aantal keer voorbij hebt zien komen. Ik heb een donker groen pak mogen ontvangen, maar ze verkopen de pakken ook in licht en donkerblauw en roze. De twee items zijn natuurlijk ook los van elkaar heel leuk om te dragen, maar het geeft wel een feestelijk gevoel als je ze samen combineert. Een heel pak bij elkaar kan best zakelijk en saai overkomen, daarom combineerde ik het met een doorzichtige top, zodat je de super mooie beha kan zien.


Velvet suit, MY JEWELLERY | Mesh top, ONLY | Beha, HUNKEMÖLLER | Enkellaarsjes, SACHA | Kettinkjes, MY JEWELLERY | Oorbellen, LUZ 

De longline beha is prachtig afgewerkt met kant en mesh. De bandjes zijn ook heel mooi versierd, zodat het mooi om je schouders en nek zit. Dit item mag dus echt gezien worden! Door de versierde bandjes is deze beha ook meer een fashion item geworden dan gewoon een beha. Het is echt een pronkstuk.

Omdat ik deze outfit al met Kerst droeg, ga ik met Oud en Nieuw voor een andere look, maar misschien dat jij hier wat inspiratie uit kan halen! Wellicht heb je nog een rode beha die match bij een rokje of een mooie body die je combineert met een high waist jeans. 

Wat vind jij van deze outfit? Ik wens je een hele fijne jaarwisseling!

Dit artikel is in samenwerking met My Jewellery en Hunkemöller.

4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.