22 december 2017

New In / Patent ankle boots & earrings

Jep, alweer een paar schoenen en inderdaad alweer zwart. Nu ik geen plek in mijn kast meer heb, moet ik mijn schoenen  gewoon op mijn kamer zetten en dan valt het extra op hoeveel zwarte laarsjes ik heb. Maar ja, zulke zwarte laarsjes met een rits aan de voorkant had ik nog niet (goed excuus), dus deze beauty's waren meer dan welkom. Ik heb ze tot nu toe nog niet gedragen (alleen even toen ze binnen kwamen om te kijken of ze goed zaten), maar ik zal de snel in een outfitpost laten zien! Voor nu deel ik graag wat basic info over deze enkellaarsjes.

De laarzen zijn van Sacha. Nadat ik bovenstaande foto deelde op mijn Instagram, waren ze al snel uitverkocht. Goed nieuws: de schoenen zijn weer terug en dit keer in de sale. Van € 70 euro naar € 56 euro! Je shopt ze hier. Het zijn basic laarsjes die je overal mee kan combineren, maar de decoratieve rits maakt het toch net iets specialer. Vanaf de hiel is de hakhoogte 9,5 cm. 

Het zijn redelijk chique laarsjes, dus daarom vind ik het leuk om ze bijvoorbeeld te combineren met een mom jeans. Binnenkort ontvang ik nog wat leuke items en daar heb ik ook leuke style ideeën mee. Houd daarom ook mijn Instagram in de gaten!

Ook heb ik weer een nieuw aantal sieraden, waaronder deze gouden oorbellen van LUZ. De ene zijn een beetje de bekende Louis Vuitton look-a-likes.  En het andere paar is heel schattig met een klein sterretje. Verder draag ik ook een heleboel nieuwe kettinkjes van My Jewellery.

Wat vind jij van deze enkellaarsjes? En bestaat jouw schoenenkast ook voornamelijk uit zwart?

Dit artikel is in samenwerking met Sacha.

3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.