06 december 2017

Outfit / Not New York


Vorige week had ik weer een city trip gepland met Eva. Dit keer gingen we een dagje naar Rotterdam. Ik ben er een keer geweest om te shoppen en een aantal keer voor events, maar echt naar Rotterdam gekeken had ik toen niet. Daarom stond er voor die dag sowieso op de planning: naar de Erasmusbrug én naar de roze muur. Want ja, er is speciaal voor Instagram een roze muur geplaatst in de stad. Hier kun je helemaal losgaan met verschillende roze achtergronden. Hier moest ik natuurlijk heen. Verder maakte ik ook foto's bij de brug. Kijk je mee?

Jas, BENETTON | T-shirt, CATWALK JUNKIE via MIINTO | Lakleren rok, H&M | Laarsjes, SACHA 

Ik draag eigenlijk allemaal items die jullie al een keer gezien kunnen hebben, alleen de buckle boots zijn nieuw. Deze zijn echt perfect. Ik draag ze sinds dat ik ze heb zoveel. Onder zwarte broeken, mom jeans, jurkjes en dus ook rokjes. Dit rokje combineerde ik eerder met een groene trui van NAKD. Nu met een wat stoerder shirt van Catwalk Junkie. Vrienden en familie vinden dit rokje net iets te heftig, maar dat vind ik juist een uitdaging! Toen ik dit rokje zag op de website, wilde ik hem meteen hebben en ik heb er geen spijt van. Het is echt leuk om dit rokje te combineren en ik ben er heel blij mee.

Rotterdam is trouwens een hele mooie stad. Ondanks dat we eigenlijk van plan waren om veel van de stad te zien, hebben we het grootste gedeelte van de dag gewinkeld. Ik kwam thuis met een mom jeans van Topshop en een heel warme trui van H&M. Die laat ik snel zien! Oh, en we hebben natuurlijk de Markthal bezocht om te lunchen. Uiteindelijk zijn we dus daarnaartoe geweest en naar de brug en naar de roze muur. Houdt mijn Instagram in de gaten, want daar plaats ik binnenkort wat foto's van!


Wat vind jij van deze outfit? Ben jij ook wel eens naar Rotterdam geweest?

5 opmerkingen:

 1. leuk dat je naar rotterdam bent geweest! ik vind de stad ook steeds leuker en leuker worden <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een toffe outfit! De achtergrond is ook heel mooi <3 En yay, de Instagram muur!!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit! Vind de rok wel heftig inderdaad, maar jij kan het hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toffe foto's met die achtergrond! En dat rokje is zo mooi 💘

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie outfit! En ja Rotterdam is nu eenmaal de mooiste stad die er is in Nederland ;-) Wat vond je van de markthal?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.