19 februari 2018

Shop the look / Cute, chic & sporty

Ja hoor, alweer een artikel met een luipaardprint item. Toevallig mijn laatste outfitpost gelezen waarin ik mijn nieuwe luipaard pantalon combineer met een sailor cap en een denim jacket? Je vindt hem hier. De panter-/luipaard print jas is ook een pareltje. Waarschijnlijk heb je ze al tig keer voorbij zien komen of misschien heb je er zelf wel een. Op het moment van typen ben ik nog niet in het bezit van zo'n fake fur jas met dierenprint, maar er is er eentje onderweg, dus je kan snel weer een nieuwe outfitpost verwachten met luipaardprint. Voor nu heb ik op deze manier een look gecreëerd, onder andere met een mom jeans en New Balance sneakers. 

Mom jeans - Topshop
T-shirt - Catwalk Junkie
Luipaard fake fur jas - H&M (niet meer verkrijgbaar)
Sneakers - New Balance via De Schoenenfabriek
Fur bag - Most Wanted
Nagellak - Essie via Bol.cm
Oorbellen - My Jewellery

Het shirtje van Catwalk Junkie is in de sale :). Ik vind het een heel fijn merk, goede kwaliteit en super leuke items! Het shirtje is heel cute, dus ik zet hem bij een stoere mom jeans. De kleur van deze jeans vind ik top! De grote, opvallende jas maakt het allemaal iets chiquer en de sneakers maken het weer wat sportiever. (Detail: de kleur van de New Balance sneaker matcht bij de blaadjes van de rozen op het shirt: like!). Zo heb je schattig, stoer, chic en sportief in één outfit. Ik houd er van!

Verder heb ik leuke oorbelletjes en een fake fur tas erbij gekozen. Ik denk dat de combi van de twee fake fur items heel gaaf staat bij elkaar. En het straalt in ieder geval warmte uit :). Hebben we nog wel even nodig met de kou deze dagen. Maakt het nog moeilijker om op de staan... Gelukkig gaan we langzaam richting de langere en dus ook warmere dagen. Winter is niks voor mij.

Wat vind jij van deze look? Houd jij ook zo van verschillende stijlen combineren?

Dit artikel is in samenwerking met Etrias.

2 opmerkingen:

  1. Super leuke outfit heb je samengesteld! Die sneakers hebben een mooie kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een toffe look! Echt iets wat ik zou dragen. Die jas is fantastisch!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.