21 februari 2018

Inspiration / Streetstyle London Fashion Week 2018


Fashion Week is weer in volle gang. New York en Londen zijn al geweest en nu zijn Milaan en Parijs nog aan de beurt. Ik vind het zelf altijd erg leuk om naar de streetstyle looks te kijken. Ik kan er altijd goede inspiratie uithalen. Voor dit artikel ging ik op zoek naar de tofste street style looks van Fashion Week London. Kijk je met mee mee?
Londen is een modestad voor creatievelingen en excentriekelingen. Het straatbeeld is daarom vaak uitgesproken en kleurrijk. Klopt, dat zie je niet heel erg terug in mijn moodboard, maar dat komt omdat ik zelf niet zo van de felle kleuren houd. Blauwe trui of een paar gele schoenen vind ik super tof, maar de trend color blocking is niet echt iets voor mij.

Wat ik dat wel heb geselecteerd? Oversized jassen, truien en broeken, als het maar groot is. Ook het puffer jacket is nog veel te zien. Daarnaast is de geruite print - in welke kleur dan ook - iets wat me veel opvalt. Ik heb voornamelijk looks uitgekozen die zich kunnen categoriseren in de stijl van sporty chic. Ik heb me in ieder geval weer laten inspireren en ik houd de aankomende twee Fashion Week steden goed in de gaten!


Volg jij Fashion Week? 

Bron, bron, bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.