16 februari 2018

Outfit / Leopard pants & sailor cap

Voor de duidelijkheid zal ik het nog maar een keertje zeggen: ik ben dol op panterprint. Of nou ja, eigenlijk luipaardprint. Als ik in een winkel loopt, trekt dat toch altijd mijn aandacht. Ik heb deze luipaardprint glimmende top van Loavies en dit leuke jurkje van Costes bijvoorbeeld. Niet alle panter-/luipaardprint items die ik heb staan online op mijn Insta of blog. Dus het is nog meer dan wat je ziet of leest. Nu heb ik weer een nieuw item in deze te gekke print. Een broek, iets wat ik nog niet had in dierenthema. Deze pantalon komt net zoals de sailors cap en het T-shirt van My Jewelley (super leuke kleding at the moment!). Kijk je mee?

Spijkerjas, LOFTY MANNER | T-shirt, MY JEWELLERY | Luipaard pantalon, MY JEWELLERY | Sock boots, SACHA | Sailor cap, MY JEWELLERY | Cross-body bag, COSTES


De leopard pants zit heerlijk! Hij is namelijk gemaakt van een suède stofje, waardoor hij super zacht is. Het fijne aan deze broek -naast het luipaardprintje natuurlijk- is dat hij gewoon een rits, schuifknoopje en zakken heeft. Het is dus echt een broek en geen tregging/legging. Ik combineer hem met een basic  zwart shirt. Hier staat nog witte tekst op 'Take me to Paris'. Heel toepasselijk, want ik ben er nog nooit geweest en zou er graag een keertje naar toe willen :). 

Eindelijk heb ik ook een petje! De sailor caps zie je tegenwoordig op bijna ieder hoofd. Ik wilde er zo graag een, maar bijna alle petjes waren te klein voor mijn hoofd (haha). Gelukkig paste deze van My Jewelley, dus zeker een aanrader voor als je net als ik een wat groter hoofd hebt.

Ook droeg ik voor de eerste keer mijn sock boots. In dit 'New in' artikel van een paar dagen geleden kon je ze al zien, maar als je ze aan hebt kan je toch beter oordelen. Ik raad aan om ze niet te dragen wanneer het heel koud is, want dat bevriezen je voeten echt. Tijdens het shooten voelde ik mijn tenen bijna niet meer omdat ze zo koud waren geworden (net zoals mijn handen en eigenlijk alles trouwens), brrr! 

Wat vind jij van deze outfit? Ben je ook zo dol op de luipaardprint?

Dit artikel is in samenwerking met My Jewelley.


7 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.