14 februari 2018

Outfit / Mom jeans & puffer jacket

Sinds ik deze mom jeans van Topshop heb, wil ik niets anders meer. Of nou ja, bij wijze van spreken dan :p. Ik vind het hele fijne broeken, ze zitten hoog in de taille en geven een mooie pasvorm. Verder zijn ze net iets anders dan andere denim broeken, dus je outfit ziet er gelijk trendy uit. Een aantal weken terug scoorde ik in Rotterdam nog een mom jeans van Topshop. Dit keer een donker model. Ook zonder gaten, want bij mijn andere broek zijn ze al 3 keer zo groot geworden... Ik combineerde het eigenlijk vrij simpel, maar toch zodat er een leuke en stoere outfit ontstaat! Kijk je mee?


Jas, H&M | Mom jeans, TOPSHOP | Top met kol, STRAATSTIJL | Buckle boots, SACHA | Fishnet socks, HUNKEMÖLLER | Kettinkjes, MY JEWELLERY | Oorbellen, URBAN OUTFITTERS

Deze leuke jas heb je misschien al een aantal keer voorbij zien komen, op mijn blog of Insta. Een padded jacket is een grote trend en zie je heel erg veel. Op de catwalk, op straat en in bijna alle winkels. Ik ben zo blij met deze puffer! Bij de H&M hadden/hebben (?) ze hem ook in het rood en zwart, maar ik vond de legerprint toch het leukst. Ik heb hem twee maten groter besteld en dat zit eigenlijk perfect. Hij is heerlijk warm en super modieus :)

Ook deze buckle boots moet je wel eens gezien hebben bij mij. Ik had een periode dat ze bijna in elke outfitpost voorbij kwamen, dus daar moest ik even op gaan letten, haha. Zo lopen in ieder geval heel fijn en ik combineerde ze echt bij alles. Onder rokjes, jurkjes, flared broeken, skinny jeans, etc. Bij deze outfit vond ik het ook leuk om mijn fishnet sock te dragen. 

Alles bij elkaar is het stoere look. Komt vooral door de jas en de buckle boots. Vaak voeg ik ook nog wel eens een chic item toe, maar ik vond dit ook wel leuk voor een keer. Straks in de lente zal ik de mom jeans leuk gaan combineren met toffe T-shirts of juist met schattige bloesjes. Dan krijg je toch weer een wat groter contrast. 

Wat vind jij van deze outfit? Ben jij ook zo'n fan van een mom jeans?

3 opmerkingen:

  1. Wat een toffe look, deze outfit staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldig leuke outfit! Pufferjackets zijn zo tof om te combineren! Ik hou sowieso wel van oversized kleding :) Leuk ook met die fishnets erbij, geeft de outfit gelijk een update :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.