12 februari 2018

Favorites / Tassen van Brandfield


Thuis hebben wij heuul veeul tassen. Mijn moeder is echt een tassen verslaafde en dat hebben ik en mijn zusje een beetje overgenomen. Ik probeer altijd wel verschillende tassen te scoren, zodat ze niet al te veel op elkaar lijken, maar dat gaat niet altijd goed, haha. Het liefste heb ik een cross-body bag. Deze zijn heel fijn om te dragen, maar er kan helaas weinig in. Wel heb ik een cross-body waar én mijn spiegelreflex in kan én mijn telefoon én als ik heel goed prop ook mijn polaroid. Ik ben weer op zoek naar een leuke, opvallende tas en keek hiervoor op de website van Brandfield. Kijk je mee naar mijn favorieten?

1. Cowboysbag shopper - € 119,95
3. Valentino clutch - € 59,99
5. Ted Baker shopper - € 59,00
6. Valentine cross-body - € 99,99

Handtassen en schoudertassen heb ik ook veel, maar die gebruik ik het meeste voor school/stage. Hier past mijn laptop in en alle andere zooi die ik mee neem. De zilveren van Ted Baker vind ik erg tof! Metallic is nog steeds trendy en fashionable. Zoiets heb ik ook nog niet, dus dit is wel een van mijn favorieten. 

Verder is een zwarte cross-body bag altijd goed. Die van Valentino (rechts onderin) is wat stoerder en zou ik bijvoorbeeld combineren met een wat chiquere trenchcoat. Maar het is ook leuk met grove sneakers en een pantalon :) De tassen van Cowboysbag zijn ook heel fijn. Ik gebruik er op het moment eentje en ze blijven heel erg mooi. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit! Het zijn redelijk basic tassen, maar ondanks dat zijn ze heel leuk. De kleur van de handtas van Fred spreekt me ook aan. Misschien vind je het in eerste instantie niet per se een kleur voor de lente, maar ik denk juist dat dit heel leuk kan zijn!

Welke van de zes tassen is jouw favoriet?

Dit artikel is in samenwerking met Brandfield.

5 opmerkingen:

  1. Super leuke tassen! Ik vind die van Tommy erg mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie tassen! Als ik uit dit rijtje een zou kiezen, zou het denk ik nummer 3 zijn. Diezelfde tas deed ik vorig jaar mijn grootmoeder in het blauw cadeau om te dragen op mijn huwelijk! :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nummer 4 en 5 vind ik helemaal geweldig! Fijne inspiratie :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.