01 november 2017

Personal / Ik zoek een afstudeerstage


Vandaag geen artikel over de laatste fashion trends, mijn nieuwste aankopen of inspirerende mode plaatjes. Ik heb je hulp nodig! En het heeft wel íets met mode te maken. Ik ben namelijk op zoek naar een afstudeerstage. Zoals je misschien weet studeer ik Communicatie aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen en zit ik nu in mijn laatste jaar. Op dit moment zit ik nog in de schoolbanken en heb ik gewoon les en werk ik aan een groot project, maar vanaf februari start ik met afstuderen en hiervoor zoek ik nog een opdracht. Ben of ken jij iemand die mij kan helpen? Lees dan vooral even verder.

Goed, afstuderen alweer. Heel cliché, maar de tijd is zo snel gegaan. De dag dat ik begon als student lijkt nog zo dichtbij. Ondertussen heb ik al veel dingen gedaan. Zo heb ik een digitaal magazine gemaakt voor Nijmegen, heb ik stage gelopen op de Marketing & Sales afdeling van Holland Casino en volgde ik de minor Online Communicatie waarvoor ik een online advies heb gegeven voor het International Short Film Festival, Go Short. 

Al mijn kennis van afgelopen 3,5 jaar wil ik nu graag laten zien in een mooie afstudeeropdracht. Ik ben op zoek naar een communicatief vraagstuk richting marketingcommunicatie, online communicatie of PR. Dit zou ik graag in de mode willen doen, iets waar natuurlijk mijn passie ligt. 

Zelf ben ik woonachtig in de omgeving Arnhem/Nijmegen, maar een mode stage vind je toch eerder in omgeving Amsterdam/Utrecht (omgeving Arnhem/Nijmegen is natuurlijk ook prima!). Verder nog wat praktische gegevens: 5 februari 2018 moet ik starten, de stage duurt 21 weken, ik lever een Plan van Aanpak, een onderzoeksrapport en een adviesrapport op, ik heb een eigen werkplek nodig en mijn begeleider heeft een HBO-niveau met het liefst een communicatieachtergrond. 

Heb jij de perfecte tip (bijvoorbeeld je oude stage) of ben/ken jij eventuele geïnteresseerde? Laat dan een reactie achter of stuur een mailtje naar loisannejansen@gmail.com


Alvast heel erg bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.