30 oktober 2017

Instagram / Outfits & Hunkemöller event (10/'17)


Eén: ik deelde weer eens een selfie op mijn Instagram. Eigenlijk maak ik nooit selfies, maar mijn gekrulde haar was de moeite waard! Twee: vorige week lanceerde Doutzen Kroes haar tweede lingeriecollectie voor Hunkemöller. Lees hier mijn blogartikel met alle foto's. Drie: #trainlife. Onderweg naar huis na een drukke dag vol met afspraken. Vier: dit roze velvet tasje weer eens uit de kast gepakt. Ik had hem lang niet meer gedragen. Vijf: laatste outfitpost. Zes: shoppen in de Zara. Ik kocht een super mooie flared jeans. De kleur, de wassing, de lengte, alles was perfect. Ik laat hem snel zien in een outfit!


Zeven: laatst lunchte ik bij Bij Hartje Zwolle en het was zó lekker. Echt een aanrader als je in de buurt bent. Ze hebben een heel leuk concept. Acht: de achterkant van deze trui, zo leuk! Negen: Den-Bosch vind ik zo'n gezellige stad! Ik kom er regelmatig om te shoppen, maar ook voor de kapper. 

Voor velen begint de tentamenweek vandaag, maar gelukkig heb ik geen tentamens meer. Wel ben ik super druk met mijn onderzoek die ik eind van deze week moet inleveren. Dat wordt even hard werken, want er moet veel gebeuren. Na het onderzoek kan het leuke deel beginnen: het bedenken van een geschikte campagne. Dit doe ik samen met een klasgenootje en onze opdrachtgever is Estée Strooker (o.a. bekent van MasterChef en nu TV-kok bij 24Kitchen). Heel leuk om te doen!

Hoe ziet jullie week eruit?2 opmerkingen:

 1. Wat gek, ik besef me ineens dat ik superveel van deze foto's niet eens heb gezien!? Zo zonde want ze zijn allemaal zo tof! Dit is de eerste keer dat ik wordt geconfronteerd met het gekke algoritme van instagram. Hopelijk verschijn je gauw weer in mijn feed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, wat stom!! Ja, veel liken en reageren en ik zal weer verschijnen, haha! ;p
   Bedankt voor je reactie!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.