27 oktober 2017

Event / Hunkemöller Doutzen's Stories

Doutzen Kroes lanceerde afgelopen woensdagavond haar tweede lingeriecollectie voor Hunkemöller. De naughty but nice collectie werd gepresenteerd in het mooie Hotel Arena. We werden verwelkomd door CEO Philip Mountford en Director of Design Zoë Smith. Aan de hand van sfeerbeelden, muziek en de spannende atmosfeer in de zaal werden we al helemaal opgewarmd. Toen gingen de gordijnen open en liet Doutzen samen met de prachtig aangekleden modellen haar nieuwe collectie. Ik ben letterlijk verliefd op alles. De collectie is helemaal mijn smaak. Kijk je mee?

Doutzen zag er prachtig uit. Hoe kan het toch dat het lijkt alsof ze net uit een perfecte Instagram foto is gestapt? Na een modeshow van de modellen werden we verrast door een sensuele dansvoorstelling. Stiekem had ik de chocoladefontein al op het oog, haha! Eerst was het tijd om de collectie van dichtbij te bekijken. Ik werd er zo hebberig van. 

De collectie ziet er toch waanzinnig uit? Doutzen's Stories is te omschrijven met sensueel, mysterieus en sexy. Ik zie veel zwart en romantisch roze en zoals je misschien weet vind ik dat het allermooist. Kijk naar het luxueus kant en gouden details. Het is niet zomaar lingerie, het zijn ware fashion items. Dit kan je zo leuk combineren in je outfit! 
Lieke en ik waren aanwezig namens de Nederlandse Hunkemöller Ambassadors. Isabeau kwamen we ook tegen op het event en Lilian ontmoette ik voor het eerst. Het was heel gezellig met deze meiden! Tijdens het event werden over verschillende ruimtes je zintuigen geprikkeld. Denk aan heerlijke drankjes, een tattoo artist, een ruimte om GIF's te maken, maar mijn favoriet was toch de chocoladefontein. Verder kon je ook door middel van een blinddoek en een koptelefoon de lingeriecollectie op een hele sensuele manier voelen. 


Vanaf vandaag is Doutzen's Stories online te bestellen. Shop je de collectie liever in de winkels? Vanaf maandag 30 oktober liggen de items in alle Hunkemöller winkels. Mijn favoriete setje zie je binnenkort op mijn Instagram. Dus volg me zeker als je daarvan op de hoogte wilt worden gehouden! 

Wat vind jij van de nieuwe Doutzen's Stories? Ga je shoppen? 

2 opmerkingen:

  1. Wauw wat ziet dat er leuk uit! Ik ben heel erg benieuwd naar de nieuwe collectie, ik heb een cadeaubon dus ik ga binnenkort iets leuks shoppen. :)
    Liefs,
    Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga gelijk kijken op de site! Leuke foto ook van jullie vier :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.