25 oktober 2017

Inspiration / Earrings gold


Over het algemeen draag ik zilveren oorbellen. Verder ben ik ook een liefhebber van rosé-gouden sieraden, vooral armbanden en ringen. Goud komt daarentegen niet veel voor in mijn stash. Ik heb volgens mij twee paar gouden oorbellen, een goud armbandje en een zwart horloge met gouden details. Toch neig ik in de herfst/winter altijd naar gouden sieraden, en dan voornamelijk oorbellen. Ik vind het dan altijd heel mooi staan bij zwart en donkerblauw, maar ook bij bordeauxrood en donkergroen. In dit koude seizoen draag ik toch meer dat soort kleuren, dus om die outfit dan helemaal af te maken, kies ik voor gouden details. Kijk je mee naar wat inspiratie voor in je oor?

In het moodboard zie je vooral veel ringen terugkomen, vooral de wat dikkere. De piraten/zwarte Pieten oorbel. Ik zie deze steeds vaker bij meiden en ik vind het eigenlijk heel erg cool. Het is wat stoerder dan een normale ring door je oor en je kunt het ook leuk combineren met wat kleine ringetjes. Op dit moment heb ik in ieder oor twee gaatjes, maar als ik zo naar dit inspiratie artikel kijk, begint het weer te kriebelen om wat bij te schieten.

Wat draag jij het liefst in je oor?

2 opmerkingen:

  1. Ja helemaal leuk! Ik heb veel zilveren sieraden dus ik houd het bij zilveren ringetjes die ik combineer met kleine knopjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke moodboard! Ik droeg normaal gesproken ook echt alleen maar zilveren sieraden, maar heb toevallig de afgelopen weken flink wat gouden sieraden ingeslagen en ik ben echt verliefd!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.