23 oktober 2017

Outfit / Black, yellow & army print

Vorige week had ik herfstvakantie en dat stond in het teken van allemaal leuke dingen. Donderdag stond een 'stad ontdekken' op de planning en na wat gezocht te hebben op internet is dat Zwolle geworden. Ik hoorde al vaker goede verhalen over deze stad, dus was ik erg nieuwsgierig. Ook de foto's beloofden veel moois! Op naar Zwolle dus. We hebben wat gewinkeld, heerlijk geluncht (echt een aanrader, check mijn Insta), gebouwen bekeken en natuurlijk foto's gemaakt. Deze dag had ik, ondanks het heerlijke weer, mijn nieuwe winterjas van H&M aan. Ook droeg ik mijn nieuwe broek, shirt en tas! Kijk je mee?


T-shirt, SAINT TROPEZ | Broek, SAINT TROPEZ | Jas, H&M | Laarsjes, SACHA | Tas, COWBOYSBAG | Zonnebril, POLETTE

Ik ben helemaal verliefd op deze jas! Je had hem al voorbij zien kunnen komen bij mijn H&M Fall Favorites artikel een paar weken geleden. Tijdens National Glamour Day heb ik hem dan ook meteen gekocht. Ik ben zo blij met deze aankoop. Legerprint is super hot, hij zit heerlijk warm en dat voor een fijn prijsje. Hij hangt nog steeds in de winkels! En een puffed jacket is ook helemaal in, dus inslaan! :)

Het gele T-shirt en de bijpassende broek zijn van Saint Tropez. Om deze kleur geel kan je dit seizoen niet meer heen. De jas vind ik hier heel mooi bij passen. Het handige aan deze broek is dat hij een elastiek aan de onderkant heeft zitten, die je om je voet kan doen. Zo kan hij nooit omhoog kruipen en heb je geen koude enkels in de winter! 

Deze tas van Cowboysbag is ook nieuw! De tas heet Palmer. Een ideale tas al je het mij vraagt.  Past ook weer helemaal bij de kleuren van deze outfit, maar kan eigenlijk overal bij. Deze kleur is heel neutraal, dus overal mee te combineren. De tas is er in verschillende maten. Klein, middel en groot. Ik ben voor het midden formaat gegaan. Er past een hoop in, maar het ziet er nog subtiel uit. Fijn dat deze tas ook dicht kan met een rits. Ook dit er nog een zij vakje binnen in de tas. 

Deze look is absoluut fall proof. En dat met een zonnebril. Afgelopen week was het heerlijk weer, dus die zonnebril was echt wel nodig. Hopelijk heb ik hem nog meer nodig aankomend seizoen!

Wat vind jij van deze outfit? Hoe ziet jouw perfecte herfst look eruit?

Dit artikel is in samenwerking met Cowboysbag.

3 opmerkingen:

 1. Super leuke outfit, cowboys bag zijn altijd zo pretty. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke outfit! Past inderdaad allemaal goed bij elkaar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe outfit! De locatie is ook erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.