20 oktober 2017

Shop the look / Overknee boots & leopard print

Zoals je misschien weet ben ik geen fan van de herfst. Ik heb er gewoon niks mee. Het enige waar ik wel blij van word in dit seizoen zijn de herfstcollecties. Tijdens deze koudere periode kan ik helemaal los gaan om verschillende items te combineren. In de zomer ben je al snel klaar met een jurkje en een paar slippers, maar in de herfst werk je met laagjes, laagjes en nog meer laagjes. Op deze manier kan je heel veel kanten op met je outfit. Ook van echte herfstitems wordt ik blij, zoals sjaals, hoge laarzen en coltruien. Want met een paar over the knee boots kan je in de herfst gewoon een rokje aan, zoals in deze shop the look. Kijk je mee?

T-shirt met flared mouwen - Catwalk Junkie
Luipaard rokje - Most Wanted
Over the knee laarzen - OTTO
Gouden oorbellen - Brandfield
Cross-body bag - Come Get Fashion
Nagellak - Douglas
Gouden ketting - My Jewellery
Kasjmier sjaal - H&M

In deze look die ik heb samengesteld, combineer ik echte herfst items met een rokje. Het rokje is heel erg leuk in de zomer, maar in de herfst net zo! Draag hem met een warme trui en hoge laarzen en je bent fall proof. De laarzen in deze outfit heb ik zelf ook. Ze zijn van het merk Tamaris en ik heb ze via OTTO besteld (bekijk hier een outfitpost om te kijken hoe ik ze heb gecombineerd). 

Verder koos ik voor gouden accessoires. In de herfst heeft dat toch mijn voorkeur. Het staat wat warmer. De bekende coin ketting is heel erg populair, dus die kon niet ontbreken. De gouden oorbellen vind ik ook prachtig. Die staan op mijn wishlist. De cross-body bag heeft ook gouden details. Vind ik ook het mooiste bij de luipaard print staan. Nagels gelakt in deze mooie rode kleur en je bent ready to go!

Wat vind jij van deze outfit? Draag jij ook over the knees?3 opmerkingen:

  1. Los van elkaar vind ik de items heel tof! Vroeger had ik ook van die hele lange laarzen, nu vind ik het niet echt meer bij me passen haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke outfit! Die boots zijn heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.